Lite mer lek! :)


Victoria har blivit förkyld och kan knappt andas så hon sover väldigt dåligt. Lilla fisen! Jag åkte iväg och köpte en liten present! <3

Ett gudomligt bad.




Vilket projekt det blir av att lägga in två bilder. Min blogg krånglar fortfarande. 

Well, jag är så trött och har världens huvudvärk. Igår hade vi iallafall ett bad för Victoria. Enligt armenisk tradition badar gudmodern barnet efter tre dagar. Efter det klär hon barnet med kläder som hon har köpt. Marina köpte dessa till Victoria och jag är kär. Helt och håller kär. :) 

Gineva hjälpte också till med att bada Victoria och min svägerska har allt på bild. Ska be henne skicka allt till mig senare. 

ÄLSKAR DIG HÖST!



Höstpromenad.



Tjurisen var med i sin nya overall som hon fick av mormor. :) 

Vi gick i över en timme. Jag är väldigt trött också så det var jobbigare än vad det brukar vara. 

Victoria Elinor Youssef.



Dopet.



Min lilla älskling är nu döpt! :) 

Jag är helt slut och trött, min kropp värker. Fast det var värt det! Det blev riktigt bra! :) 

Jag ska samla ihop alla bilder och visa upp det här! :) 

Cake flops.

Herre min, vilka dagar jag har haft. Inte kul. Nästa gång köper jag allt. 

Vi skulle göra cake pops men det blev så fel. Fast vad trodde jag? Torsdag kväll och vi höll på till tolv! Till slut orkade jag inte och försökte göra det bästa av situationen. 

Marabou kakan misslyckades helt och idag försökte jag göra snickerskaka. Med Victoria bärandes, för hon vägrade sitta eller ligga själv. Allt slängdes. Kokosbollarna skippade jag helt! 

Well, skönt att mina vänner, Eva och Soline, har ställt upp och gjort massa andra arabiska efterrätter. Så underbara människor! <3 Syrran fixade en snickerskaka efter jobbet, guldstjärna till henne. 

Äh, det får bli som det blir. Victoria håller på att få en tand och då blir det svårt att göra annat. 


Julklapp till Marina, kanske? :)



Syrran har köpt Caramel latte till sin Tassimo maskin! Vad gott! 

Underbart.



Ett glas rött och första avsnittet av Heroes. Jag ska kolla på alla avsnitt nu medan mannen min följer alla matcher. 

Huset är städat och rent, alla lakan har bytts ut mot fräscha och jag är nyduschad. Finns ingen bättre känsla!! 

Dagens middag; omelett.



Min syster kom förbi och då fixade jag omelett till oss. Enkelt och snabbt! :) Det blev faktiskt gott! 

Jag la in en massa bacon, champinjoner, oliver, bönor, massa lök och lite annat som ni kan se på bilden. Man kan i stort sett lägga vad man vill! :) 

Inte alltid bästa vänner men kärlek finns det gott om!

Måste iväg och hämta tjejen. Vid tre kommer hennes farbror och då blir det jobbigt för min svärmor att ha dem båda. Jag kan ju även påpeka att Victoria och Kamil bråkar, om cd skivor och sist snodde han hennes låtsas iPhone. Det var såååååå roligt att se! :) 

För er som inte vet så är min svåger handikappad, även om han är över 30 är han mer lik en sjuåring i sättet. Det är därför han och Victoria är som två småsyskon. :) 


Snart är det kliniskt rent!



Der är storstädning på gång här så Victoria fick gå iväg till sin farmor en stund. Hon fick ha på sig lite mysiga kläder från H&M och hårrossett från Madde! :) 

Jag skulle laga mat VARJE DAG!



SÖTNOSEN!



Snålt med bilder!



Blir galen på bloggappen, det är bara en bild som kan läggas upp. Är det bara fel hos mig?! 

Idag har vi flängt runt i kista och stan, snart kommer det komma en massa uppdateringar. Vi har iallafall köpt en del till dopet nu, det som fattas är bakmaterial! 

Vi har även haft massa kul med Victoria. Hon är så nyfiken på allt så det är roligt att ta henne till nya platser. :) 

Dum!



Idag tränade jag pilates i 45 minuter och sedan cykling i 55. Det gick bra men när jag skulle ut behövde jag betala parkeringen. Ja, nu är det så att jag åkte iväg utan plånbok och jag kunde inte backa tillbaka. Maken fick komma och betala min biljett, hahaha. 

Dagens middag.



Kyckling med ajvar och sallad. Både jag och maken höll med om att ris saknades. :) 

Lek och bus!



Victoria busar för fullt just nu! Stackarn har suttit i bilen ett bra tag nu så hon är glad över att få vara fri! 

Nu är väskan köpt och hämtad! :) 

Lite mer fix!



Med hennes fina jacka från sin moster är vi på väg för att ordna en massa saker inför dopet. Vi ska även käka lunch med morbror Emil :) 

Kusin vitamin!



Idag kom lilla Emelie på besök men Victoria låg och sov då. Alltså, den här tjejen är så go. Jag kan verkligen se alla våra små umgås. Det kommer att bli så underbart! :) 

Vi föräldrar och Marie satt och pratade om dopet. Vi har vårt dop en vecka innan deras så vi satt och ställde en massa frågor till varandra. Så kul att vi alla är på samma nivå, blir så lätt att få inspiration från varandra och erfarenhet. 

Tränings vecka!

Veckans träning; 

Måndag; Pilates 45 minuter. 
Tisdag; promenad, 1 h 
Onsdag; Promenad, 45 minuter. 
Torsdag; Vila. 
Fredag; Vila. 
Lördag; Promenad, 1 h. 
Söndag; Core 30 min, cykling 55 min. 

Totalt; 5 timmar. Inte så bra men helt okej. Denna vecka kommer inte heller bli så bra med tanke på dopet och allt som måste göras. 


SÖTNÖT!



Rött är så hett!



Då börjas det!



Idag blir det 90 minuters träning, core och cykling. Det var länge sedan jag körde på så länge så vi får se hur det går. Jag var dock två sekunder från att avboka mig, jag är sååååååå sjukt trött. 

Efter detta ska jag summera veckans träning. Inget att hurra över men det kan fungera som en morot för att inspirera mig. 

Bara jag?


Är det bara jag som har problem med bloggen? Eller att jag inte riktigt förstår den. Jag kan bara lägga upp bilder i början men den möjligheten försvinner så fort jag skriver något. 

Blä! Jag sitter iallafall och kollar på Thor. Jag är superhjälte-nörd. Jag har alltid varit det, helt besatt av Turtles, Stålmannen och allt annat redan som liten. Jag brukade drömma om att få bli en hjältinna av något slag, haha. 

Träning och glad tjej!



45 minuters träning och nu sover även tjejen. Maken hämtar upp oss runt fem tiden och vi har saknat honom! :) 

Grattis fina mamma!

Idag fyller mamma år och hon fick en Ipad mini av oss. Nu myser vi och jag sover över här. :) 






Hon ville inte vara med på bild, den blygisen! 

Lugn? Knappats.

Min dotter vet inte hur man bara tar det lugnt. Hon ska veta vad ALLT är. Hon ska rulla runt, släpa sig själv bakåt (hon tror att hon kryper) och ska röra allt, med händerna och även smaka. Det är omöjligt att bara ha henne i famnen och kanske sjunga något. Nejnej, då ska man helst dansa eller visa stora armrörelser. 

Vi har valt att absolut inte låta henne titta på tv. Vi var stenhårda med det i början och nu vill hon själv inte. När tvn väl är på kan hon ägna cirka tre sekunder på att titta. Fast man vet aldrig, hon kanske ääääälskar den om ett tag eller så. Man vet aldrig när det kommer till barn. 



Prydligt och rent.


Skratt och ärlighet.

Igår åkte jag in till stan och mötte upp några gamla kollegor. Vi fyra hade ett eget arbetsrum och vi kom så bra överens. Nu är jag mammaledig, Birgitta och Elvira har bytt arbetsplats och Malin jobbar kvar. Det var så himla kul och en sak som är helt underbart med dessa kvinnor är deras ärlighet. Beundransvärt. 

Jag saknade självklart att börja jobba igen. Jag älskar ju att vara lärare så saknaden uppstod där. 

Det var en superbra kväll och jag kom lite senare än planerat. Då låg Victoria och sov. 



Inget att hurra för.

Fy, köp INTE Cappuccino Caramel. Den var för söt! 

Fick njuta av allt annat på bordet. 






Sedan satt vi ute och bara njöt. Vi planerade även vad vi skulle baka inför dopet. Jag kommer skippa muffins och köra annat smått och gott istället. :) 


Skadar inte att smaka!

Min syster och mamma är på väg nu för att hålla mig sällskap när maken är och jobbar. Jag ordnade frukost, eller det blir nog brunch nu. Jag köpte denna på vägen hem från promenaden. Undra om det är gott. Jag hoppas det!! 



Vi har handlat klart!



Ett trevligt paket med posten!

Idag har det varit helt tyst här. Jag har försökt hinna med olika saker och även umgåtts med Eva och familjen. 

Jag fick även något jag längtat efter. Massa rosetter från Madeleine Näslund, hon gör dem helt själv. :) Hon är så duktig, tänk om man själv var duktig på något speciellt! 

Längtar tills jag kan få testa dessa på Victoria. :) 






FINAL!

Lyxar till det med naturgodis då det är dags för Masterchef finalen! Jag är såååååå nervös! Jag hejade på Cutter, men han åkte ut förra avsnittet. Nu är det Elizabeth som gäller, heja! 

Jag och maken älskar den här serien. Vilka maträtter, vilken kreativitet. Två andra serier vi kollar på är Seinfeld och Million Dollar Listing New York. Det är så mysigt! :) 



Allt förutom att sova.



Crazy hair. Min dotter, efter badet. Hennes ögon är helt röda och hon kan knappt hålla de öppna, men hon ska ändå kämpa emot sömnen. Helt otroligt. 

Hennes andra natt i sitt eget rum. Vi får se hur det går. Hon har även bytt "mjölksort" nu och kör på nummer två. Hon är så stor, fisen! :) 

Måltider och sova själv.

Igår sov Victoria i sitt eget rum. Det kändes så tomt i vårt rum men men... Det gick sådär. Hon vaknade ett par gånger men jag var så trött att jag knappt märkte, haha. Tur att maken är ljudkänslig. 

Äh, det är en vanesak. Hon är så duktig på allt! :) 




Promenad, en låååång timme.

Min fot.... Jävla skavsår. Jag MÅSTE köpa nya skor. Måste. 

Well, skönt med morgonpromenaden avklarad. Ska försöka få till en kvällsrunda också, om tiden och dottern vill. 

Världens bästa sällskap! 


Pilates, 45 min.

Måndagen avslutas med pilates. Jag tänkte köra cykling efter men fick inte plats. Man måste boka sex dagar innan, blä! Nästa måndag ska jag köra det! 

Är helt slut idag, kroppen gör ont och ögonlocken känns tunga. Satt och kollade på valvakan igår och sedan blev jag besatt av alla artiklar. Så himla synd att Sverigedemokraterna har fått sin vilja fram men jag är iallafall glad över att Socialdemokraterna har vunnit. Jag hoppas verkligen att det sker en förbättring. 

Vi har en bra och stabil ekonomi men jag betalar hellre mycket skatt och bidrar med vår del för alla. Ett bra exempel är just att min dotter är mjölkallergiker. En burk kostar 270 kronor och den brukade ta slut efter tre dagar, då var hon bara två månader och åt betydligt mindre. Nu går det åt betydligt fler. Visst skulle det fungera för vår ekonomi, det skulle kännas att behöva lägga ut ungefär 3000 kronor varje månad men vi skulle inte direkt bli bankrutta. Tänk er folk som inte har det, folk som har barn med allergier och som tvingas att lägga ut den summan. Vi fick recept från läkaren och fick 16 burkar för ynka 120 kronor. Tack vare skatten. Förstår ni prisskillnaden och hur den kan hjälpa folk? 

Jag betalar mer än gärna mer skatt och får nästan helt gratis sjukvård, utbildning och bättre vägar. 

Hm, det här inlägget skulle handla om min träning egentligen, haha. Well, well, ni får en gammal bild på Victoria istället! 







Tänk positiv.


Valvaka!


Utan dubbelhakan!




Lyckades få bilder på när Victoria lyfter upp huvudet så pass mycket att hennes dubbelhaka försvann. (Läs:dubbelhakor!) 

Sista bilden är så rolig, alltid en massa underliga grimaser. :) Hon vaknade vid ett igår natt, glad som en lärka. Jag var så trött men jag kunde inte sluta skratta för hon var så go! 

Gjort!



Tack fina plutt!!

Min syster skickade även med detta, en doppresent till Victoria. Jag är helt kär, den är så fin. 

Tash är ett dotterbolag till GelinAbaci, båda ägs av hennes svägerska och hennes man. Fast Tash är mer svägerskans egna design och hon arbetar mycket kring den delen av företaget. Jag måste säga att det här är en av mina absolut favoriter! 

Tack världens bästa syster! 



Hmmm, what do you want?



Från USA!

Vill bara gå igenom allt! 

Syrran skickade allt från USA. 



Favors.

Så, jag och Victoria gick förbi Louna och ordnade hennes favors. Jag skippade "en present" och körde på choklad bara. Det kommer att bli så snyggt, hon är så himla duktig! 






Firandet.

Igår firade vi maken min. Jag hade lurat honom att det bara är jag och han som skulle till Grönan men där borta väntade en del av hans vänner. 

De hade kommit senare så jag gjorde ALLT för att dra ut på tiden. Jag gick på toa TVÅ gånger och satt och pillade på mina skosnören i en hel timme (jag har inga skosnören, de är barnskor så de är elastiska, haha) och Suhel blev helt galen, haha. Då sprang hans vänner fram och överraskade! 

Femkampen var super rolig, tyvärr hann jag inte spela något men det får bli nästa sommar. :) Jag är iallafall nöjd, Suhel var så glad. Victoria vann även sin första vinst. Jag blev så i armen efter att ha burit henne ett tag och sätter ner henne på en station med marabou-vinst. Då satsar Suhel på den bricka där hennes lilla (höhö) röv är på och hon vinner!!! :) 

Sedan drog vi till Esperia och Victoria fick vara med hela kvällen. Hon älskade uppmärksamheten! 










(Kerstin tog denna bild! :)) 

Denna tog Kerstin också.. Som förresten är gravid igen. Den 20 oktober får vi veta om det är en pojke eller flicka i magen!! :) 





Åh, det var en mysig dag. Härligt att få umgås med så fina människor, Suhel har verkligen helt underbara vänner som alltid ställer upp och finns där. 

Pluttenutt.



Lillfisen satt med oss imorse och "åt" med oss. Eller, hon skrek och hojtade varje gång då vi tog en tugga av något. Hon är så taggad på mat! 

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG!

För det är makens födelsedag! 

Dagen började med att jag gick iväg för att "träna" men jag köpte med mig frukost och överraskade honom med frukost i sängen. :) 



Byggarna.

Emil och maken fick "sätta ihop" Victorias stol. Hon blir helt lyrisk när hon får sitta, blir era barn också så? 

Stolen är ENORM men det får vara så. När man har barn så kan man inte ha det fint, rent och prydligt hela tiden. Jag försöker acceptera det. För er som inte vet det så har jag städmani. 




Sneakpeak. :)



Jag borde nog testa dopklänningen på Victoria. Den känns en aning för stor faktiskt. Well, well... Vi får se! :) Jag ordnade även klänningen som hon ska ha på sig innan dopet, måste bara hitta ett fint hårband. :) 

Så mycket glädje!



Idag åkte vi iväg och köpte presenter till Victorias farbror, Kamil. Det är hans (och även min syrras!) födelsedag. 

Victoria har varit så himla go idag. Lugn, glad och fantastisk. Hon är verkligen helt underbar, jag kan stirra på henne i timmar. Smörig-mamma... Fråga mig om hur underbar hon är när hon har gråtit i timmar, då lär ni få höra annat, haha. :) 

Med sin kusin Melina! <3

<3

 

Så mycket gjort!



Idag har vi bokat in min bil för service och då passade vi på att ordna tårtan. Jag hade tänkt mig den typiska doptårtan men Garo, Suhels kusin, gav oss en annan idé. Vi kommer köra på choklad och vitchoklad! :) 

Sedan ordnade vi catering, vi ska bara skicka iväg listan till honom nu. Dessutom ringer vi runt och bjuder in alla nu. Skönt! 

Hennes första uteservering! :)



Vi satte henne i stolen och hon var så nöjd! :) 

Första....



Vad tycks? 

Gårdagen.

Ja, syrran och kusinen ordnade till en liten fest. Jag hade väldigt roligt! :) 



Det ska stå 25, är lite svårt att se :) 






Min man, innan alla kom. Hahahaha! :) 

Balkonghäng hos föräldrarna!



CHOKLAD I MITT HJÄRTA!


Höstpromenad.

Haha, upptäckte röda löv! Hösten är snart här! Jag ÄLSKAR hösten! :) 

För mig är hösten så underbar! Jag älskar färgerna och myspyset med alla tända ljus. Jag och Victoria njöt i en hel timme och lät maken min sova ut då han har en viktig match idag! 



Lite mer av min lilla fjärt!

 
 
 

Mitt nästa köp får bli detta!




Pink love.





Kvällspyssel. :)

Maken min har vänner över så jag är på övervåningen och ritar. :) 


Kan ni gissa vad det är jag vill göra? ;) 

Kvalitetstid med syrran.

Jag och syrran min drog iväg till stan idag och käkade även på Caliente, ett tapas ställe. Supermysigt och det var skönt att få vara Marina och inte "mamma-Marina" en kort stund. :) 



Jag tog mig ett glas vin faktiskt. :) 



ÄLSKAR kokosglass!!!!!!! :) 


Det märks, eller hur? :) 

Min lilla favorit!



ÄNTLIGEN!

Nu är det bestämt. 27 september klockan 19:00 kommer vår lilla älskling att döpas. Det här betyder att det inte är så mycket tid kvar för pyssel så jag får försöka hinna i veckan. 

Jag ska även beställa handduken och chokladen på måndag. :) 



Såhär vill jag ha det!



5 månader.

Igår fotade jag henne och nu håller jag på att redigera. Det var svårt att få henne att vara still så det blev inte så bra bilder men det får duga! 



Promenad.

45 minuter blev det tills Victoria tyckte att det räckte. :) Nu sover hon och jag har plockat undan det mesta. Imorgon tänkte jag städa och sedan blir det middag och stan med min syster. Längtar! 

Jag hittade denna och tyckte att det var roligt. Det finns så många som snackar så himla mycket. Jag tycker att det är synd att vissa människor snackar så mycket. Fast samtidigt är det ens uppgift att själv hålla avstånd. 



Hennes rum är färdigt!


Äntligen är tavlan uppe! :) 

Hyllan är på sin plats och jag ordnade en del där. 


Ordnade även hennes album! ;) 

Hylla nummer två hängdes upp och ordnades! 



Älskar dessa galgar!! 


I mina gamla trakter.

Vi är i Tensta och käkar. Det finns ett indiskt ställe som maken älskar så vi ska köra på det idag. 

Jag bodde i Tensta förut men det var ett bra tag sedan. Det är inte så mycket som har förändrats dock. 



Kusinerna.




I måndags var vi hos Marina och hälsade på. Olle hade lagat mat och vi käkade på som bara den! Victoria var heeeeelt överlycklig varje gång Gineva var i närheten. Så himla fina! :) Vi har det på film och det är så roligt att se på när Victoria ropar av glädje och Gineva blir så glad av det, haha! :) 

Mina små solstrålar, världens bästa barn! <3

5 månader idag!



Nu var hon bara några minuter gammal, 10:32 kom hon. Vad tiden går snabbt. Nu är hon en egen liten person med stark vilja, ni ska bara se och höra henne när hon inte vill sova! 

Hon har smakat på en massa saker såsom morot, gurka, banan, bröd och ris. Hon kan även vända sig från rygg till mage och även sitta själv ibland. Hon dricker vatten från sin egen flaska, ibland klarar hon av det själv och andra gånger måste vi hjälpa till. 

Hon är för det mesta glad och pratglad. Hon älskar andra barn och skriker av glädje varje gång någon är i närheten. 

Oh lord!



Glömde säga att vi var och firade Suhels kusin i fredags och hans fru gör magisk kärleksmums. Alltså, magiska. 

Det var väldigt roligt. Det var i stort sett bara gifta/par med barn så det var kul att få höra andra mammor prata om deras barn och hur deras förlossningar var samt amningen. :) 

Mitt hjärta.


Lite mer till sovrummet.

Två saker till lilltjejen. En hylla och en star-låda! :) 



BRA KÖP!

Åh, varför köpte jag inte fler?? Den är så himla skön!!!! Man vill bara mysa, så fort Victoria har somnat så ska jag också vila en stund... Sov knappt något igår då Victoria vaknade två gånger och grät tills vi lyfte henne till vår säng. Hmmm.... 

Gen, du vet vad jag vill ha i julklapp! :) 



En härlig promenad.

Vi tog en promenad på en timme och passade på att hälsa på moster också. Hon verkar älska hennes sittdel. Jag gillar den också! :) 



Stor flicka!

Idag var vi förbi BigBaby här i Sollentuna och köpte med oss en del. Bland annat Eloide Details sittdyna och vi kollade lite snabbt på en ny bilbarnstol. Victoria har vuxit ur sin lilla och hon börjar tycka att det är obekvämt att ligga så trångt. Vi testade sittdelen och hon var så nöjd! 

Min lilla tös, vad snabbt de växer!  :) 

Stor flicka!

Idag var vi förbi BigBaby här i Sollentuna och köpte med oss en del. Bland annat Eloide Details sittdyna och vi kollade lite snabbt på en ny bilbarnstol. Victoria har vuxit ur sin lilla och hon börjar tycka att det är obekvämt att ligga så trångt. Vi testade sittdelen och hon var så nöjd! 

Min lilla tös, vad snabbt de växer!  :) 

Tummen upp!

Åh, Victoria kommer bli så söt i dessa ju! 






RSS 2.0