C'mon!

Någon köpte Sex and the City boxen, men var inte oroliga... Domaren kommer lägga ut fler! :) Håll utkik HÄR!

Guuuuuu', vad varmt det är idag! Jag har shorts och ett linne men tycker att det är otroligt varmt! Enligt Kanal 4 så ska det bli runt 28-29 grader på torsdag och fredag, då ska jag verkligen sooooooooooooooooooooola! :)

Men men, ska nog äta snart så :)

nemo saltat sobrius.

Måndag

En helt ny vecka. Skönt... eller ja, lite iallafall. Idag blir det inte så mycket, då jag ska försöka jobba lite (ifall det inte är stängt) och sedan ska jag iväg och shoppa lite. Jag behöver några extra saker så.. På kvällen funderar Domaren på något som vi kan göra, så vi får se ifall det blir av. Det skulle vara skönt att få hitta på något just nu. Alla andra steker nog idag, eller kanske badar? :)

nemo saltat sobrius.

Solbränd

Jag ser ut som en tomat!!!!! Utan överdrift, för jag är sååå röd. Plus att det gör ont så jag har lagt in "tyck-synd-om-mig" faktorn så det är dags att börja gnälla. Men annars har det varit super trevligt och det är härligt att kunna gå med shorts och linne och faktiskt tycka att det är VARMT! :)

Nu ska jag ut och njuta lite till av solen, men för er som sitter och myser hemma kan ju alltid spana in min sötnos till Domares auktioner på Tradera. Klicka HÄR!

Han har världens bästa flickvän! :)

nemo saltat sobrius.

Reklam!

Jag har lovat min domare att göra lite reklam för honom. Nu är det så att han säljer vissa saker på Tradera, som faktiskt är till ett väldigt bra pris. Jag är ett stort fan av Tradera (vann ju min Spongie och nu även Buzz till min nya Playstation).  Man vill ju ha ipod, kameror och även Sex and the City boxen ju! Domaren har det och man kan buda.... så gör det ifall du behöver något. Det är bara att gå in HÄR.

nemo saltat sobrius.


Det jag älskar...

En sak som jag verkligen älskar med mitt förhållande är att vi är så lika. Vi kanske har HELT olika åsikter om en massa saker och helt olika intressen, men grunden är detsamma. Vi vill alltid sträva efter exakt samma mål.

Vi har en plan, jag och min Domare. Om framtiden. Vi vet vad vi vill ha och vi har planerat allt, in i det minsta detalj för att vi är sådana. Vi älskar att planera och vi är organiserade på många olika sätt. Jag älskar det! På senaste tiden har det verkligen känts som om det är "vi" och inte längre "du" och "jag". Vi är ett par, vi är ett. Det känns så underbart och härligt. Jag har funnit min själsfrände, den jag vill dela mitt liv med. Han är inte bara min pojkvän, utan även min bästa vän. Han är den som vet allt om mig och den jag alltid vänder mig till när jag är nere. Han är den som känner mig bäst och jag är den som känner honom bäst. Det är en underbar känsla, som inte kan beskrivas med ord.

"Livet har lärt oss att kärlek inte består av att stirra på varandra utan att titta i samma riktning"


nemo saltat sobrius.

Huvudvärk...

Idag har jag solat väääldigt mycket men lyckades bara bli brun om magen. Konstigt, konstigt. Det var iallafall skönt med lite sol, men inte så pass mycket när en hund sprang emot mig och tog mina skor. Men det ordnade sig, och allt blev bra. Med andra ord: Hunden försvann.

Sedan var det bara att duscha och träffa Domaren. Tills jag fick huvudvärk, så nu ligger jag hemma och gör nada. Boring!

nemo saltat sobrius.

Idag

Idag har jobbet stängts ner för att "dagens kvot" är klar. Det är bara ett visst antal texter som ska göras, så jag får väl ledigt trots att jag inte vill ha det. Ville jobba till ett, för sedan ska vi gå ut och sola. Jag och mina små systrar. Det är sjukt härligt väder och det är väl lika bra att man utnyttjar det.

Vi har köpt Playstation så vi har blivit lite besatta av den för tillfället, vilket inte är bra alls. Det har ju inte varit världens bästa väder denna sommar, så det var nog därför vi köpte den och helt plötsligt blir det 25-30 grader nu. Aja, det är bara att njuta på. Domaren jobbar idag, så han får ju inte men å andra sidan så fick han ju göra det igår. Nu är det min tur! :)

nemo saltat sobrius.

Nedräkning!

Snart ett år!


 


nemo saltat sobrius.

Kamera

Jag vill så gärna ha en kamera, en Canon EOS 400D, med Canon EF 50mm f/1,8 II som gör suddiga bilder. Helt härligt. Jag har tänkt ut en plan över hur jag ska spara till kameran, och det kommer nog dröja ett eller två år men det är nog värd väntan! :)

nemo saltat sobrius.

Måndag

Idag väntar det en hel del jobb på mig. Snyft! :( Jag ska iallafall jobba lite och sedan blir det bio, den nya med Will Smith. Det här är andra gången jag och Domaren går på bio (han är inte ett sånt stort fan av bio) och båda gångerna har varit med Will Smith. Hm?

nemo saltat sobrius.

Min bild

Självklart var jag framm med kameran och lyckades ta den här bilden hemma hos lilla Serdar.nemo saltat sobrius.

Bowling

Jag kan ju lägga in några bilder från bowlingen också nu när jag är lite uttråkad!

      

Efter bowlingen fick vi stå vid bilarna och vänta på Serdar som tog några hundra år på sig!! Vi försökte underhålla oss själva!
  

nemo saltat sobrius.

Gröna Lund

Jag tänkte lägga in några Gröna Lund bilder...:)


       
På tredje bilden ser det ut som om det är världens fulaste väder men det var faktiskt rätt så trevligt och varmt den dagen! :)

På andra bilden ser ni lite av Domaren som försökte vinna något, men jag fick inget... för han vann inget!! :( I vilket fall som helst så åkte vi iallafall en massa!

nemo saltat sobrius.

Konversation

Jag: Är du sur?
Domaren: Nej. Varför?
Jag: Du är så kort.
Domaren: Nej, jag är inte kort. Jag är 1.80. Du är kort.

Vilken mupp! :)


nemo saltat sobrius.

Jobbet.

Som vissa kanske märker så bloggar jag inte lika mycket. Det finns två anledningar.

I. Min kusin har kommit från Tyskland så jag försöker vara lite social och umgås lite med honom.
II. Jobbet är tillbaka. I fredags så stängde dem alltihop för att göra om allt (vilket gjorde att jag hamnade i back rejält och måste jobba igen dem timmarna.. great!!) och satte igång jobbet idag. Jag har alltså försökt jobba lite idag samtidigt som jag försöker underhålla kusinen.

Ja, det var allt. Jag ska försöka lägga in några bilder från Grönan.. Jag tror att jag har några som är roliga! :)

nemo saltat sobrius.

Vad är kärlek?

Jag har länge funderat vad kärlek är för något exakt. Jag har alltid trott att kärlek inte har några gränser utan det gäller att älska så blir allt bra. Jag har alltid trott att kärlek räddar en, ifall man älskar varandra tillräckligt mycket så kan man klara av allt. Men det är inte bara kärlek som gäller. Allt annat spelar en stor roll och vill man ha en framtid tillsammans så gäller det att man har samma principer. Man kan inte längre leva enbart på kärleken utan så mycket annat spelar en roll. Jag har lärt mig att kärlek inte räcker till.

När jag var med McDreamy så trodde jag att jag och han skulle klara det, att det skulle kunna bli vi två ifall vi bara kämpade. Men sedan föll jag ner från mina rosa moln och insåg hur olika vi var och att det var dags att släppa taget. Efter det förhållandet så har jag lärt mig så mycket mer att mitt förhållande med Domaren har varit så givande för mig. Med Domaren så ser jag en framtid, men jag ser även möjligheter. Jag vet att det finns en stor chans att jag kan leva med min Domare resten av mitt liv, för det är möjligt. Vi har absolut inte samma intressen och vi tycker olika om många saker, men i grund och botten är vi så lika. Vi har samma strävan, samma mål. De senaste dagarna har jag verkligen insett hur kär jag är i min Domare och hur mycket jag älskar honom.

Jag tycker att det är orättvist att två personer som vill vara med varandra inte får vara med varandra. Det gäller att se detta i tid och undvika det. Man ska uppskatta den tiden man fick med varandra, lära sig så mycket utav varandra och minnas de stunderna man har haft med glädje. En dag finner man den rätta, den som du ser som din själsfrände, din bästa vän och din partner i nöd och lust. Jag har funnit honom och jag är så tacksam över det.

nemo saltat sobrius.

En egenskap..

Jag har en egenskap som jag verkligen hatar. Jag kan aldrig vara riktigt sur och hämnas. Aldrig. Jag har alltid haft väldigt svårt för att ge tillbaka eller se till att någon annan blir ledsen, trots att dessa personer kan ha sårat mig enormt. Jag hatar det eftersom man känner sig så utnyttjad varje gång. Jag vet att ni som läser detta kanske tycker att det är något bra, att man inte vill hämnas eller kan vara elak. Men det är inte alltid så. Ibland vill jag bara skita i vissa människor och bara visa dem att de i själva verket är skithögar som inte förtjänar något annat. Jag kan göra upp en massa scenario i huvudet där jag visar dem vart skåpet ska stå, men så fort jag får chansen så blir jag snäll och TYCKER SYND OM DESSA MÄNNISKOR!

Någon dag ska jag visa alla, och då kan man glömma den snälla Marina som aldrig är sur. Jag bryr mig inte om det är fult att bete sig på det viset eller att man ska vara artig mot vissa... Jag är alltid trevlig mot folk och har väldigt svårt att vara elak. Jag får skuldkänslor ifall jag är elak mot någon och tänker på det rätt så länge. Men alla är inte på det viset, vissa söker sig till bråk, tjafs och vill förstöra. Jag förstår inte vad man får ut av det hela, eller varför man beter sig så elakt och fult.

Jag tror på karma och det är nog därför jag inte är sur länge eller hämnas. Jag tror att allt kommer att komma tillbaka och bita en i arslet. Jag kan erkänna att jag vill att det ska ske med vissa människor, men samtidigt så kommer jag inte njuta när det väl händer. Jag vill och jag ska försöka njuta för jag förtjänar det efter all skit jag har fått av dem.

Spänning..

Det var lite spänning i tillvaron idag. Jag tänker välja att vara hemlighetsfull och säga att det var trevligt och det var inte bara jag som tyckte det. :)

I vilket fall som helst så blir det nog Grönan imorgon och jag ska åka såååå jävla mycket. Min kusin ska också med (han kommer från Tyskland och hälsar på..) och han är jätte lång och rätt så stor PLUS flintskallig.. eller ja, han har ju själv valt det. Hur ska detta gå? :)

nemo saltat sobrius.

Spongie!

Jag har som sagt köpt en Spongebob nalle. Här är den!
nemo saltat sobrius.

Smörbollen Marina

Jag är så smörig att jag nog inte ens lär behöva margaring när jag lagar mat. Usch! :)nemo saltat sobrius.

Evig hosta

Jag har en hosta som vägrar att gå bort.. vad jag än gör. Jag har kommit fram till att jag kanske måste boka tid hos läkaren och prata om det här eftersom jag har haft det i snart tre veckor. Inte bra, eller hur?

Jag kan ju också säga att det blir historia för mig denna termin och det ser jag verkligen fram emot. Men jag fick tyvärr inte läsa spanska, eftersom det var 30 hp och historia A är 30 poäng. Istället fick jag läsa Ryska för nybörjare, och det godtar jag. Det är okej och jag älskar ryska med tanke på att jag borde kunna det och har hjälp inom släkten ifall det skulle krångla sig. :) Jag är iallafall nöjd.. Sedan får vi se vart jag flyttar, beroende på hur det blir med Asrin men jag tror jag flyttar in hos kusinens lilla rum. Den är mysig! :)

nemo saltat sobrius.

Arg

Det är ingen bra dag för mig för jag är bara arg. Jag är även sjuk och kunde knappt sova idag eftersom huvudet gjorde ont, halsen sved, jag kunde knappt andas på grund av att jag var så täppt i näsan. Usch! I hate it!

Jag och Domaren är "ovänner" för tillfället. Jag brukar inte vara en som tjurar hur länge som helst, utan jag snarare glömmer rätt så snabbt. Den här gången kommer det inte ske, för jag orkar inte. Jag är bara arg, på allt. Jag har rätt att få vara arg ibland, länge också. 

Nu ska jag försöka få halsen att lugna ner sig lite för det gör sjukt ont och sen ska jag börja jobba. Det är INGET jag längtar till. Hatar det!

nemo saltat sobrius.

Klänningen

För er som kommer ihåg så har jag hittat min stora kärlek, klänningen. Nu har jag hittat en bild då jag har på mig dem. Ah, den ljuva dagen. (Egentligen hade jag en bild tagen framifrån men hittar inte den)


 


nemo saltat sobrius.

Regnet

Åh, så fort jag hörde att det regnade så kunde jag bara tänka på Canon EOS 400d, och hur fina bilder det skulle bli ifall jag hade den. Sjukt dyr kamera, men men.. Idag tänkte jag jobba lite extra, så vi får se hur det går. Det är lite jobbigt, om jag ska vara ärlig. Eller ja, inte jobbigt.. men tråkigt.

Mamma ska även baka, så.. då har jag något att se framemot! :)

nemo saltat sobrius.

Lila

nemo saltat sobrius.

En ny bild


nemo saltat sobrius.

Romantiska jag


nemo saltat sobrius.

Jobbar för fullt..

Vad duktig jag är... Jag har jobbat för fullt idag! :) Jag förtjänar något fint.. faktiskt. Typ, som min klänning. Jag längtar till lönen. Jag vill bara komma upp till mig mål för att sedan ta ledigt resten av dagen, för jag behöver det verkligen. Jag har jobbat från klockan sju och det är inte direkt världens roligaste jobb.

nemo saltat sobrius.

Vaken

Jag vaknade klockan 7 och gör absolut inget. Eller jo, jag har jobbat som en galning. Jag satt och funderade på allt jag måste göra när skolan börjar och insåg att jag har så himla mycket utgifter att jag fick panik.

Ifall jag flyttar till en egen lägenhet så kommer jag att behöva MASSA pengar för nya möbler. Jag har ju lite hemma i min lägenhet nu (korridor) men inte allt. Jag behöver massa saker till ett vardagsrum, hall och även nya saker till mitt sovrum. Det kommer kräva massa pengar och inte nog med det så fyller mamma, min syster och Domaren år i september, med bara några dagars mellanrum! Dessutom vill jag köpa en massa saker till mig också.. typ som kläder, böcker och onödigt skit. :)

Jag tänkte jobba några timmar idag också för runt 4 tiden kommer mina systrar hem och då kommer jag spendera min tid med dem. På kvällen så kanske jag går ut med Domaren, vilket fortfarande är osäkert men men.. I vilket fall som helst så måste jag börja jobba igen. Kram kram! :)

ps: ska betala för min lilla Spongie idag! :)

nemo saltat sobrius.

SPONGIE!!!!!!!!!!

JAG VANN SPONGIE NALLEN!!!!! :)

Jag var iskall och väntade tills det var två minuter kvar. Det var en liten prutt som försökte buda över men jag var smart. Eller ja, jag var nervös som fan, darrade och tittade frenetiskt på klockan. Men jag vann! :) WOHO!


LÄNGTAR TILLS JAG FÅR DEN NU! WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOO!!!!

nemo saltat sobrius.

Tradera nörd

Jag är en tradera nörd, en tradera nörd. Japp, en tradera nöööööööööörd.

nemo saltat sobrius.

Oj..

Hemsk dålig uppdatering men det är för att jag har varit jätte duktig och jobbat. Jajamänsan. :)

Nu tar jag en liten paus och sedan får vi se ifall jag orkar skriva lite mer, vilket jag tror att jag kommer att göra. YEY! :) Jag ska dessutom försöka se en film iallafall, som jag hade nämnt tidigare. Bernard och Bianca, del 1 och Svanprinsessan. idag blir det nog bara mys hemma, för igår var jag och Domaren ute och kvällen innan.

Nu är jag även en tradera nörd och försöker vinna en Spongie-nalle, typ. Det är den sista så jag vill verkligen verkligen verkligen ha den. Men folk bjuder över och jag kan inte köpa den till vilkte pris som helst med tanke på min ekonomi, dvs 0 kronor! :) Jaja, jag vill vinna!

nemo saltat sobrius.

Ny profilbild?

Funderar på att byta. Den som jag har nu (den lila) eller den här:

nemo saltat sobrius.

3 serier man måste ha!

Jag är, som många andra, besatt av serier. Jag älskar vissa så otroligt mycket, men allt har sitt slut. Jag har tre önskan, att få samlingarna av mina absolut favoritserier.

  1. Ally Mcbeal - älskar den. Den finns att köpa på CDON, men är import. Det finns bara engelskt tal, men vem bryr sig egentligen?

2. Seinfeld - Vem älskar inte Seinfeld? Hela gänget är alldeles underbara och det blir bara bättre och bättre ju längre in i serien man kommer. Den här finns också på CDON och är rätt så dyr. Men det är ju Seinfeld, alla avsnitt!

3. Sex and the city - Måste jag säga något mer? Finns också att köpa hos CDON och priset har faktiskt sjunkit. Den ligger runt 600 kronor nu. Den måste man ha. Syrran vill ha den på sin födelsedag, så det kanske hon får. Men man vill ju ha en för sig själv också. :)


Det finns ju andra serier man älskar, som Grey´s. Fast de fortsätter ju och kommer nog inte ta slut på ett bra tag. Det är bara att vänta då!

nemo saltat sobrius.

Hosta och sällskapsspel.

Jag har fått en envis hosta som verkligen tar andan ur mig. Jag har hört uttrycket: hostar upp sin lever, men jag har alltid tyckt att det är en stor överdrift. Nu vet jag att så är inte fallet. Eller ja, det känns iallafall som om någon organ kommer att dyka upp när man börjar hosta. Usch! Det värsta är ändå när man får hostattack när man kör bil! Det hände mig igår och jag funderade på fullaste allvar att köra åt sidan och hosta klart. Jag tror alla har haft det, när det kliar som bara den i halsen och man kan inte sluta hosta. Vissa försöker att sluta men det är heeelt omöjligt. Jag hatar det!

I allafall, jag hoppas att ni förstår att jag vill att ni ska tycka synd om mig ett bra tag. Iallafall tills hostan är över. Please? Jag ska äta med mor min idag och sedan bara jobba. Jag har kommit lite efter, som vanligt, så det är bara att sitta och skriva en massa. Jag har mål. :)

Vi får se hur det blir på kvällen, ifall alla vi samlas och ses. Tänkte passa på och fråga er ifall ni kan några bra sällskapsspel? Vi har nämligen brist på det och eftersom det inte är världens finaste väder så brukar vi sitta inne och spela. Tips?

nemo saltat sobrius.

Gäsp...

Jag kom nyss hem, körde i mörker. Jätte läskigt. Jag är otroligt mörkrädd, verkligen verkligen mörkrädd. Sedan inbillade jag mig att någon skulle komma bakifrån och strypa mig eller något i bilen. Jag vet att det låter helt skumt men ni måste förstå att jag tittar på film alldeles för mycket. Jag kom hem iallafall, oskadd.

Jag ska nog sova tidigt och imorgon mååååste jag jobba, för jag har inte gjort ett skit idag.

God natt!!

nemo saltat sobrius.

Filmer

Jag har laddat ner första delen av Bernard & Bianca och sedan Svanprinsessan! Dessa två ska jag försöka se idag, men tror inte jag hinner med båda. Jag måste också jobba ett par timmar idag, blä!

Men som sagt, jag älskar Disney filmer eftersom man oftast blir väldigt väldigt glad utav dem. Jag älskar Disney! :) Nu måste jag jobba så att jag kan titta på mina filmer ikväll. Mina systrar är ju inte här utan hos en kompis i Dalarna, så jag är alldeles själv. Jag har faktiskt saknat det lite.

Idag är det ju också 1 juli så det betyder 15 dagar kvar till As får reda på om hon har kommit in eller inte i Uppsala. Hoppas! Hoppas! Hoppas!

nemo saltat sobrius.

Kärlek övervinner allt.

nemo saltat sobrius.

Till bröllopstårtan.

Domaren älskar verkligen verkligen Simpsons så igår hittade jag den här.Tänk er att ha DEN på toppen av bröllopstårtan?

nemo saltat sobrius.

Ont i ryggen.

Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan vad ont jag har i ryggen! Det gör så sjukt ont!! :( Jag vet inte varför men har haft det ett tag nu, eller några dagar iallafall. Det började nog igår, men men.. I vilket fall som helst så har jag ont. Väldigt.

Ville bara meddela er det. Ont. Rygg. Jag. Tyck synd om mig.

nemo saltat sobrius.
RSS 2.0