Give me your clothes !



Sött!



Lite julkänsla!

Blä, kroppen gör ont, huvudet värker, jag fryser och är väldigt trött. Har hämtat täcke och ligger på soffan nu! 

Hoppas att lite vila ordnar allt! 



Det nya i hemmet.

Vi fick detta från USA, jag hade bett om det. Nu är den äntligen uppe på väggen och kan användas! Hittills gillar jag den, man slipper alla flaskor på golvet. Nu behöver vi bara en liten hylla! :) 



Vintern är snart här!

Haha, min mobil är kall efter att ha varit ute i 45 minuter. Jag tog en promenad och ja, det gör väldigt ont men samtidigt så måste jag röra på mig. Jag kör i min takt dock, det är bättre än ingenting. 

Det var frost överallt och juldekorationerna i varje hus. Så mysigt! Vi har börjat lite smått men på söndag ska granen upp. :) Vi ska iväg för att köpa allt, och jag ska satsa på vit dekoration på julgranen. Det kanske är tråkigt men jag hatar och är trött på alla blinkade ljus i alla färger. 

Nu ska jag ordna tvätten och sedan hoppa in i duschen. 


En ny magisk väg! :)

Sitter i badrummet och väntar...

På att tvätten ska bli klar. Blä på tvätt. Skönt att man har tvättmaskin och torktumlare hemma. Det jag önskar att vi ordnar för nästa hus är en egen tvättstuga där man kan tvätta, torka, hänga all tvätt samt stryka. Allt på EN plats! :) 

Jag älskar vår tvättmaskin och torktumlare. De är så praktiska och enkla att hantera! :) 



Fredagsmys med mina systrar!



Sådär ja!

Vi har städat och håller fortfarande på! Eller jag är klar med mitt, Suhel slöar. Vi var hos barnmorskan också, fick höra hennes hjärtslag och det kändes väldigt skönt. 

Jag måste även iväg till Apoteket för att köpa tabletter och sedan kolla om det är någon som har graviditetsbälte, då jag har fått foglossning som gör rejält ont! :( Känns väldigt mycket när man går, även om det bara är ett par steg. Sedan krånglar ryggen också. Fast jag ska fortsätta träna fast i lugnare takt! Så får det vara. 

Allt för min underbara lilla mupp i magen! Hon var så duktig för när barnmorskan la pluppen på magen hörde vi hennes hjärta tydligt! 148 slag! 




Ska testa detta.


 
Det var länge sedan jag bakade och jag har gett upp med tanke på att min ugn är FÖR avancerad för mig. 

Ska ändå försöka på nytt inför julen. På lördag kommer jag inte ha så mycket att göra på dagen, då tänkte jag försöka hinna baka något litet, som gräddkola! :) Idag hinner vi nog storstäda huset, så helgen blir lugn och fin! :) 


Oh så fiiiiin!



Känns som att det var väldigt länge sedan... <3

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dregel!



Önskar..



Ser så mysigt ut! Jag och Suhel borde göra såhär efter att bebisen är född! Fast både jag och min man har myror i baken så vi hade nog blivit uttråkade efter en kvart! :) 


Mys!

Maken är på träning och jag myser i soffan! Åh! :) 

Skulle ha tränat idag men har så ont på vissa områden så jag fixade inte det. Klarade av att gå i 15 minuter, det är något iallafall. 



SÅ GOTT!



Snart dags för julfint!



Promenix!

Dag 2 - promenad på en timme. Man upptäcker hur långsamt jag börjar gå nu. Sträckor som tog mig 45 minuter tar mig en timme nu, haha! Äh, det är mysigt och lillen blir så lugn i magen när jag promenera. Annars är hon helt vild, fast jag älskar det! Hon får röra sig exakt hur mycket hon vill! <3 

Nu ska jag bara städa hemmet, duscha, fixa till mig lite och sedan iväg på lite firande av Suhels kusin. Efter det måste jag ordna fika till kollegorna imorgon, det är min vecka! :) 



Min söta man!

Idag kom jag hem vid sju och såg att han hade lagat middag. Jag var så hungrig så jag bara åt, men sedan upptäckte jag en liten blomma med en fin julkruka som stod på bordet. Min söta man, och efter det ordnade han alla lådor i köket. Visst är jag ett städfreak men att sortera saker är jag sämst på! :) 



Duktiga jag!

Körde gymmet i 30 minuter och sedan 45 minuter pilates. Sedan har jag inte ätit socker! Heja! :) 



Lugna favoriter!

På söndag är det första advent och snart ska jag och maken pynta huset! Längtar!! 

Lugna favoriter har 100% jullåtar ända fram till juldagen. Så det är det enda jag lyssnar på när jag kör bilen! Härligt! Jag älskar julen!! :) 



TACK!



Nano och Marie kom med en liten present, och nu vill jag också ha en liknande! Min dotter kanske blir som sina föräldrar, gottegrisar? :) 

Längtar till fredag, då ska vi få lyssna på hennes hjärta samt kontrollera vissa saker, så att allt är i sin ordning. Nu har jag börjat bli väldigt noga med allt, och jag känner att jag vill kontrollera allt som har med min dotter att göra ända fram till födseln. Av allt som har hänt just nu känns det ännu viktigare. Mina tankar är ständigt hos min fina vän och hennes familj, och tack vare henne och hennes uppmaningar och omtanke om mig känner jag att det är okej att vara överdrivet beskyddande om sitt eget barn. 

Nu har jag faktiskt sagt att INGET kommer före Victorias hälsa, ska bara tänka ur hennes perspektiv, oavsett vem som drabbas av det. 

Filmkväll med brudarna!



Morgonmys med Gineva!



Fisken var himmelsk!



Fisken var underbar.. Idag drog vi till Esperia, ett gäng av vänner och syskon! Mysigt var det och sååååå himla gott! Esperia gör oss ALDRIG besvikna! Ät där om ni inte har gjort det! 

Min favorit är egentligen oxfilén men eftersom jag är osäker på vad man får äta gällande rått kött när man gravid undvek jag det. Jag tog en fisk, som vi kollade upp innan och den kunde jag äta. Gott, jag ÄLSKAR fisk!! 

Stinkbomben!



Min systers fina t-shirt.



Vilken underbar människa!



Nu är vi gifta borgligt också!



Imorgon kommer hon! :)



Tack syrran.

Förutom en hel väska med kläder till bebisen fick jag en långklänning och ett läppstift. Jag fick även schampohållare, om det nu kallas så, och Suhel fick nya träningsskor! :) 

Det har varit tyst här på grund av olika saker, och det är en jobbig period. Om det är något jag HATAR så är det att se någon jag älskar ledsen. Det är det värsta som finns. Jag kommer inte nämna något mer om det just nu.

Vi får blicka framåt och hoppas på en ljusare framtid! 




Make it happen.



För många många år sedan...

 
Träffade jag dessa två och blev totalt förälskad, och än idag kan jag kalla dessa två för mina allra bästa vänner. Jag har haft människor som har ljugit för mig, snackat bakom min rygg, spridit fula rykten om mig och varit allmänt falska... men dessa två har aldrig varit det, de har alltid varit ärliga och alltid tagit emot mig när jag behöver det som mest.
 
Jag älskar er, och tillsammans klarar vi allt. 
 

Mitt framtidshus!



Hahaha, okej att man älskar rosa men det här är väl lite överdrivet! Fast... Det är ju gulligt!!!!!!! :) 


Jag är kär!



Bebisen har tur!

Alla bebis saker i ett hörn. Ska försöka hinna plocka ur allt idag och sortera. Ni ska få se några riktigt söta plagg! Jag dör! 

Nu har hon i stort sett allt fram till tre månader, haha. Fast jag ska köpa klänningar också! :) Åh, min dotter... Längtar!! 



Namnsdag idag! :)



Naaaaaaw!!



Ja, nyttig mat är godast! :)



På väg till Arlanda! :)



Rött är ju sååååå fint!!



Idag!

Det är idag! 

Vi missförstod Jenna när hon sa att de åker därifrån idag, igår då. Det tar 17 timmar så det betyder att de är här idag, runt 20.00. 

Åh vad jag längtar!!! :) har saknat så mycket! Synd bara att jag jobbar sent imorgon, men torsdag till söndag ska jag bara hänga hos föräldrarna! :) 


Här är citrongräset från min systers svärmors bakgård! Mums! :) Ni ser halva mig där på FaceTime, något jag gjorde varje dag! Syrran blev irriterad att vi ringde hela tiden! :) Nä, hon vaknade tidigt för att kunna köra FaceTime med oss, så saknaden var ömsesidig! 

Nu räknar jag ner timmarna! :) 


<3

 
 
 

Jag är i månad 5 nu! :)



En fin gåva!




Tack fina Soline!! :) 



Söndagssyssla!




Hon var så busig så jag kunde inte fota henne! Busungen! <3 

Åh var sjukt mysigt, så glad att jag har så fina vänner. Ska visa er sedan vad jag fick för presenter! Så gulliga!! 


Jag älskar mitt hem.

Det saknas fortfarande en hel del och vi är på gång, även om det går långsamt. Ändå kan jag sjunka ner i min soffa och bara älska mitt hem. 

Jag älskar vårt mörka golv, vårt fina vita kök och vårt lilla förråd som ger oss möjlighet att slänga allt där. Även om gardinerna fortfarande (!) inte har kommit så är det mysigt att titta ut på vår bakgård och veta att vår dotter kommer att leka därute. Att grillen kommer tas fram, vänner och familj kommer att samlas och solen kommer att skina. Hoppas vi på! 

Nu är allt även städat och fint, och då njuter jag mer! Snart kommer min fina vän Eva på besök, i sällskap med syrran min. Mys på högsta nivå! :)


Snart kommer ljusen att vara röda och jultemat kommer att synas tydligt!! :) 

Fint och sorterat.

Nu är allt packat, redo att tas fram när april närmar sig! :) 



Hur litet kan det bli?!




Hennes strumpor är minimala. Suhel brukar reta mig för att jag är riktigt små, då ska han försöka vika sin dotters! :) 



Farmor!

Jag har suttit och ordnat lite saker i bebisrummet. Jag har lagt allt i en byrå som jag senare vill flytta till andra rummet, som nu står helt tomt. Sedan la jag alla Victorias kläder i en liten låda tills hon får en garderob. Hon hade en hel del och imorgon kommer en hel väska med kläder så det var bra att jag sorterade allt idag! :) 

När jag höll på hittade jag bilder från när jag föddes, och en bild med min fina farmor. Min dotter kommer att döpas efter henne, och det är något jag velat sedan jag förstod att min farmor är död. Hon dog när jag var ungefär fem-sex år men det dröjde ett tag för mig att inse vad död betydde. 

Jag fick iallafall lära känna fram tills dess och jag har ett svagt minne av henne. Sedan har jag hört mycket från både mamma och pappa, och hon verkade vara en stark kvinna med skinn på näsan. Det är något jag hoppas min dotter ärver. Det och hennes skönhet, för min farmor var riktigt vacker enligt folket i Bourj Hammoud, vår stad i Libanon. De börjar alltid meningen med "hon var så vacker..." varje gång de nämner henne. :) 





Mums!



Gott, men äter man mycket får man räkna med att må illa! :) 

Vilken smart idé!



Tack!

Min morbrors fru kom med en liten present till Victoria! En liten kofta, som hon kan ha när det blir lite kyligt!! 



Min älskling.

Kom hem till föräldrarna nyss, jag var hos morbror och hälsade på Gineva. Alltså, vad stor Gineva har blivit!! :) Min lilla älskling!! 



Jag dör!

Såg dessa på nätet igår. Undra vart man kan hitta dessa?! Ska kolla med mamma om hon kan sticka till mig! 



Moster Gena har smak!

Min syster var och shoppade igår i USA och skickade ett par bilder. När jag precis hade fått veta att jag var gravid skickade hennes fästman converse i skinn, helt vita. Vi visste ju inte könet då. 

Nu drog de iväg för att köpa rosa i tyg. Min dotter har redan flera par skor. Snacka om bortskämd liten tös. 

Åh, saknar min lilla syster. På måndag kommer hon hem!! 



Mys med tjejernas

Vi har suttit nu och pratat en massa, om allt. Jag visade de bilden på min flicka också! :) 

Nu kollar vi på fotboll och småhejar på Sverige samtidigt som vi nätshoppar! :) 


Julen är ju snart häääääär!! 

Vad länge sedan det var man såg henne! :(



Mysdag!

Vi var på museum idag och det var så mysigt. Medelhavsmuseumet, med visning av antiken och romarriket! :) 

Vad duktiga våra elever var. Det var en årskurs sjua och de ställde en massa frågor och ville veta så mycket. Det var riktigt roligt och man blev så himla stolt över dem!!

Jag rekommenderar alla lärare att gå på den visningen!! 



Morgonbild.



Det här skickade Carin nyss och bad Jenna visa alla där i Los Angeles, som har 25 grader just nu. De tycker att DET är kallt! Åh, sommaren,. 

Men men... Vintern har sina fina stunder också! Jul, ljus, glädje... Pulka!! :) 


Världens finaste man!

Som gjorde goda toast när frugan hade vandrat runt som en dåre runt halva Sollentuna! :)



Promenad på en timme och tjugo minuter!

Jag skulle hem efter att Suhel lämnade av mig vid hans träningshall. Den vägen brukar ta mig cirka 30 minuter. Idag tog det en timme och tjugo minuter. Herre min..... Jag tog en ny väg och hamnade lite vartsom. Efter ungefär mindre än en timme hamnade jag där min man lämnade av mig. 

Jag hade tänkt gå hem till Suhels mormor och säga hej, och samtidigt hälsa på Nano, Marie och Sindy men när jag pratade med Sindy hade de redan gått hem. 

Ja, idag kommer jag sova gott. Imorgon blir det stan och Medelhavsmuseumet med min sjua och Elvira! :) 


Samma ställe.... 

Inredning för bebisens rum!




Det här har jag suktat efter ett tag nu, och jag vill veta om de faktiskt är så bra som jag tror. Är det någon som har Troll Royal märket? 

Vad tycker ni? Är det snyggt? Som hennes faster sa nyss, flickan behöver en stor garderob! :) 


Det här gör jag under konferensen.



Vecka 17 - magen syns här. Ska försöka få till en bild så ni kan få se magen nu! :)

 
 
 
 
 

Idag har jag känt av bebisen flera gånger, även om jag har haft huvudvärk och ryggont! :)



Snabbt och bra!

Idag fick vi vår lilla body. Sjukt snabb leverans! Den var så himla söt och jag kom på att det här är det första jag köper till min dotter, haha.

Den är från bluebox, fanns massa andra bodyn där. 



Äntligen något på väggen!

Trots att vi har bott här ett tag har det tagit tid för vissa saker att komma. Mina gardiner har jag behövt vänta på i sju månader nu!! Igår kom iallafall tavlan, något vi också har väntat ett tag på. Suhel satte upp allt igår och vad fint det blev. 

Nu måste jag ordna några kuddar till soffan, jag hade bett skräddaren men orkar inte vänta! Sedan behövs alla hörn fyllas på med något. En lampa, någon byrå, ett bonsaiträd och under juletider får granen pryda sista hörnet. :) 



Åh... Pretty things!



Åh... Någon gång!


Vi åker som sagt till Los Angeles nästa sommar, då är bebisen några månader och hon får då vara med på sin mosters bröllop. Efter det, någon gång i september, vill vi åka till Barcelona med henne. Vi har börjat kolla en aning eftersom det är första gångerna vi åker med ett litet barn. 

Sedan tänkte vi att vi tar någon semester jag och Suhel också, och det längtar jag till med. Jag älskade att vara i Italien med honom, det var verkligen underbart. Fast ju nu är det bara en massa planer! 



En timme och 15 minuter.

Idag lyckades jag gå en timme och 15 minuter. Jag hade världens huvudvärk, mina axlar är spända och ryggen gör sig påmind, så jag tänkte att en promenad kanske gör mig friskare. Det gjorde det. Ska ta en varm dusch efter maten också, då kanske huvudvärken släpper. 


Glömde ta bild på min promenad väg men jag lägger upp en bild som syrran skickade igår. Åh, saknar Jack in the box! Lycko Jenna!!  :) 


Pasta med pesto!

Maken är hemma snart, då ska vi äta middag ihop innan han drar till sin träning! :) 




Hmm... Är det min flicka som kommer att ta över min WIC?!



Det här är en tiondel av vad som har köpts till henne från USA! Igår visade de mig ännu mer, och jag, Carin och Sindy stod och åå:ade åt ALLT! 

Ååååååå !


 
Det här åt vi hela tiden i Syrien! Det var så himla gott! Mums! 

Åh vad jag saknar Syrien. Jag är så ledsen över situationen och att min dotter inte kommer att få samma fina minnen som jag har fått därifrån. Utöver det har jag lärt mig prata arabiska tack vare mina resor dit, fått anamma och lära mig om kulturen och den ömsesidig respekten man har för varandra där. 

En gåva från bebisens faster!



Jag är så redo för april!! Kan inte tiden gå?! :) 


Jag och gorillan hälsar hejdå!



På väg till ultraljudet i fredags såg vi denna plutt! Suhel tyckte att jag kunde ta en bild med honom! :) 


Det var väldigt länge sedan jag köpte skor!



Denna är på väg till mig nu! :)




Världens bästa pappa!! <3




Vill ha det såhär!



Vill hitta en hörnbrasa, i vitt. Några tips på vart jag kan hitta? 


Ska gama i mig!



Älskar julen!!

Jag längtar till julen, det blir vår första jul som gifta dessutom. Bästa året blir nästa, då lillen är med!! 



JULMUST!!!



Nytt datum.

På ultraljudet igår fick vi ett nytt datum för tösen min. Innan var det 6 april som gällde men nu är det 12 april, nära min egen födelsedag. :) Vi får se när hon känner för att komma, men jag hoppas att det blir tidigare än 12 april. Längtar ju! 



Hur ska lillens rum se ut?



Powerwalk med syrran, ungefär en timme! :)

Skönt med frisk luft, och det var väldigt behagligt ute! Åh, så mysigt. Lilla bebisen är igång som bara den idag. Vissa dagar känner jag av det hela tiden, andra dagar känns det inte alls. Så jag njuter nu! :) 



MIN ÄLSKADE DOTTER!!!!

 
Under hela min graviditet kände jag på mig att det var en pojke, det kunde helt enkelt inte vara något annat. När barnmorskan sa att det var en liten flicka bad vi henne att kolla igen, och vi fick det bekräftat. Vi ska få en dotter. Min älskade lilla och underbara Victoria. 
 
Jag har massa bilder på henne som vi ska scanna in på datorn men det var riktigt svårt att få en bra bild, hon var riktigt busig och hade myror i baken. Hon var aldrig still, och vid ett tillfälle vände hon sig om och visade sin lilla stjärt! Kameraskygg, precis som sina föräldrar! :) 
 
Vilken magisk känsla det var, att se sin ängel, se hennes underbara hjärta slå och veta att hon snart är i min famn. Min efterlängtade ängel. Jag älskar dig redan mer än allt annat på denna jord. 
 

På väg till ultraljudet!



Längtar, längtar!

Har kollat kallelsen ett par hundra gånger, bara för att dubbelkolla så att vi inte har glömt något eller missat tiden. 

Längtar!! Hoppas verkligen att allt är bra med lillen!! 



Gardinerna är på plats.....

Eller inte. Blä och fy! Har väntat i snart sju(!!!) månader på mina gardiner och nu när jag har fått dem är jag inte nöjd! Synd men men.. Får iallafall ha dem ett tag. 


Mannen är igång! 

Julkalender!

Vi fick dessa av svärfar idag. En till mig, en till Suhel och en till lillen i magen! Åh, snart är vi tre! Helt underbart! 



Promenad, dessa backar dödar mig!



Snart!!



Bra jävla start på morgonen!!



Fotboll och söta gäster!

Igår var det fotboll och då kom även Gabi, Nani och Marie över. En stund efter kom Nancy och skapade kaos... :) 

Vi gick igenom olika tjejnamn för Nanis bebis, hon ska få en liten flicka. Vi hittade ingen som fastnade men jag tror att det kommer ur det blå. Det är ändå ett namn man ska ha nära hjärtat resten av sitt liv! :) 






Snart är det dags.



Jag, Carin och Suhel var ute och käkade och nu sitter vi bänkade i vardagsrummet för att titta på fotboll. :) 

Har ordnat syrrans sovplats här också, hon ska sova här! Wohoooooo! Vi har även hunnit prata med lillsyrran två-tre gånger! :) 

Min fina syster!



Världens bästa Bastian!



Om jag får en son, och det får vi veta om ett par dagar, vill jag att han ska bli lika charmig och glad som Bastian. Världens gladaste unge, och han har finaste leendet där ögonen tindrar som bara den. Han ler verkligen med hela ansiktet!! 


Det var faktiskt gott!

Körde på indisk idag, tikka masala! :) Det får bli matlåda till imorgon också! Wohoooooo! 




 


Matlagning pågår!



Sötisarna i mitt liv! :)



Finns alltid det som tar all energi, tur att det inte gäller för mig längre...



Något att dricka medan man surfar på nätet!



Saknar er redan ju! :(



Syrran skickade denna bild och sa hejdå. De är på väg till Los Angeles nu, det som snart kommer bli hennes stad. 

Saknar dem redan! :( Är så van att prata med mamma varje dag och prata via whatsapp med Gena minst 145.000 gånger per dag! 


Träning med huvudvärk!

Fy faaaaan vad ont, men kände att pilates kanske hjälper. Hoppas det! Åh, vad jag hatar huvudvärk för då kommer illamående, smärta och spänning i huvud, axlar och nacke! :( 

Snart är dagen iallafall över. Ska hoppa in i en varm dusch och sedan sängen. Skönt!! 



Vecka 19.



Åh, snart får se älsklingen!!!!! :) 


Min mamma. <3



Slutet för Harry Potter.

De sista filmerna är slut nu, ingen mer HP. Känns tomt men vi ska köra andra filmer, vi har inte bestämt oss ännu! 

Marie gjorde världens godaste tacopaj och pastagratäng, jag åt som bara den. Efterrätten gjorde min syster och en bit slank ner direkt! Inga problem med aptiten här inte! Myskväll!! 




Start för Harry Potter.

Vi ska köra trerätters och vi börjar med tacotallrik! :) 




Du gör mig glad!





Så underbart att få starta dagen med denna underbara människa!! <3 

Min present till maken min! :)


 

Maken min får en överraskning när han kommer hem!









Fina vänner.

Hur har jag haft så tur med vänner? Idag hann jag träffa Eva en kort stund och då fick jag presenter, till bebisen. Hon ville helst vänta till 8 november men hon kunde inte hålla sig! Kan inte förstå att min lilla plutt kommer att ha så många fina människor runtomkring sig, som väntar och längtar tills han/hon kommer in i våra liv! 

Jag har verkligen tur som har Eva i mitt liv, hon är som frisk vind i det stilla. Fina fina vän!! 






Böcker.


  
Fina Kerstin lånade ut ett par böcker gällande förlossning, bland annat denna ovan, men jag glömde de hos henne. Har en ursäkt för att träffa henne och hennes underbara som nu! :) :) 

Jag hann iallafall ögna igenom allt, och ja... Jag har bestämt mig för att vara totalt förberedd! Jag tror att det blir bäst så! Skönt att man har Kerstin som har varit med om det, och jag har även önskat om att få föda på SÖS, samma sjukhus som Kerstin födde sin Bastian i. :) 


Så himla gott!!




Har kollat klart på Vampire Diaries, det har blivit vår grej, systrarna dubbel. Jag, Carin, Gena och sedan duon med Elena och Sperta! 

Imorgon blir det HP med nästa gäng! :) 

Middag hos Elena och Sperta!

Åh, så mysigt!! :) Nu har vi ätit och håller på att spricka, men det är så himla gott! 



Hittade den här lilla krabaten hemma hos mina föräldrar!



8 dagar kvar tills vi får se dig!



Bodybalance.

Tar en paus från städningen, som jag har hållt på med sedan åtta imorse. Blä! När jag kommer hem måste jag fixa nedervåningen. 

Detta lov har bara inneburit tråkigheter, ledsamheter och sorg så då kan vi lika gärna köra på städning också, samt stortvättning. Ska även lägga in gårdsstädning på schemat. Varför inte?





Snyggt! Elena, någon gång!! :)



Hello November!



RSS 2.0