Från faster!

Vi har letat och sökt men inget funnit. Jag blev förälskad i Bellinos egna, med tre olika bondgårdsdjur på men den fanns inte i rosa längre, enbart grönt och brunt och det passar tyvärr inte in i rummet. 

Idag kom Suhels syster med en present. Den ska få hänga över vaggan... :) 





Påskpresent!



Min morbrors fru kom med denna söta väska till Victoria. Gineva har en likadan! Så himla söt! :) 

Suhel tränar.

Glömde visa denna bild. Så söta! Snart håller han sin egen dotter. Det är sjukt svårt att föreställa sig det ju! 



<3



Söta Emelie!

Vi besökte lilla fisen idag och lämnade våra presenter. Hon fick en likadan potta som vi har till Victoria och sedan fick hon en tavla som jag har målat. :)




Med ett par jeans.

Såg denna på Zaras hemsida. Haha, min syster har rätt. Jag gör inget annat än att fönstershoppa nuförtiden. Så blir det när man är rastlös. 



Rummet.






Jag älskar hennes lilla burk för just nappar. Om det är något hon har massvis av så är det just det. Den matchade rummet så fint. Sedan köpte jag och maken grisen för ett tag sedan! :) 

Vill!!



Glömde säga - vecka 39!



KOM IGEN NU!!! :) 

Tack!

Igår fick jag mjölkpumpsgrejsimojs av min kusin samt amningsplasten som jag velat ha. Skönt, då har man sånt också. Det är säkert massa annat jag har missat men men... Jag har BigBaby runt hörnet bara :) 

Sedan fick jag världens sötaste klänning... Eller ja, Victoria fick, haha. 




Kläderna.






Kolla hur fint allting ligger. Jag kommer nog sortera en sista gång till, mest för att jag tycker om att gå igenom hennes söta kläder. 

I byrån ligger kläderna som är större i storlekar så de kommer få flytta in i garderoben snart då. :) 

Åh, vad jag längtar. 13 dagar kvar nu! Eller ja, ungefär. Hoppas att det inte är mer! :) 


Sockersug.

Det tar aldrig slut. Jag är hungrig HELA TIDEN! Allt jag kan tänka på är godsaker och hamburgare, precis som det var i början. Why? 



Blev rosa också.



I år ska jag alltså vara färgglad. :) 

Från H&M




Längtar verkligen efter min lilla älskling. Snart, snart... 14 dagar kvar. 

Solstrålen!





Städning hos Marina.

Min kusin har flyttat till Sundbyberg så vi drog dit och hjälpte henne med köket och all uppackning. :) 



En liten gåva.

Jag var och shoppade lite igår då jag såg detta ägg. Jag tänkte direkt på Soma och köpte en till henne! Den passar sjukt bra till hennes vardagsrum! 

Jag och mina systrar ÄLSKAR hennes hem! :) 




14 dagar kvar.

Exakt två veckor idag, fast det kan ske tidigare och mycket senare. Vi hoppas på det förstnämnda, haha. Jag har fått en väska från svärmor och jag har börjat planera vad jag ska ha med mig. Ska försöka packa ner det mesta snart. Bebisens saker är helt klart, jag måste bara köpa en napp för nyfödda. Alla nappar som hon har är för när hon blir lite äldre. 

Min otroligt finformade mage! :) 

3D!

Snart dags för lite film med 3D! :) mannen min har laddat upp med M&M och en pepsi max! :) 



MIN! :)



Lite mer.



Här är byrån med hennes blöjor och massa kläder såsom bodys, linnen etc. Ovanför denna byrå, som är från IKEA förresten, ska jag köpa en hylla. Tänkte köra samma tema som den jag har i min såkallade WIC och på den ska jag ha träbrädan som ni ser på bilden och det kommer en till mer personlig efter att hon har blivit född. Sedan har hon massa böcker som ska upp på hyllan. 

Kom på att jag måste ha plats för hennes leksaker också! :) 

Mums!!



Fjärilar.




Jag vill inte göra hål i väggen så då ordnade mamma detta. :) vi hittade fjärilarna från min pyssellåda och så fixade mor och svärmor det sista. Jag är riktigt nöjd med allt. Temat verkar ha blivit fjärilar och ugglor! :) 

Juste, de passade på att möblera om hela rummet så nu står sängen nära fönstret. Det blev mycket bättre men jag lekte lite småtjurig i början. Varför ska mammor alltid ha rätt?!? Så irriterande! Det kan vara strålande sol och de säger åt en att ta med sig paraply. Man struntar såklart i det och en timme efter står man där, blöt som tusan! HUR GÖR MAMMOR DET?! 

Tittar bara...




Från Zara. Jag tittar bara men visst vill man klicka hem några plagg! 

Längtar.



Supergott!

Emil köpte med sig glass och nu äter jag upp allt! 



Tummen upp!



Älsklingen!



Stora sängen ska få vara i hennes rum medan vaggan åker in i mitt rum. Jag älskar båda två, de är så fina. Vi fick kämpa med spjälskydden men det gick! 

Allt är gåvor från familj och släkt. Jag och Suhel pratade häromdagen om hur mycket vi har fått från alla. Vi kan verkligen skatta oss lyckliga som har så
många som vill göra så mycket för vår dotter! 

Vaggan med all tillbehör såsom madrass, kudde, täcke, lakan från rätt start (rosa såklart) med spjälskydd är från min kusin Marina. Täcket som jag har över vaggan är från USA och jag älskar den så himla mycket!! 

Nallen är från mammas korg som jag fick på babyshowern. Den finns att köpa hos sykulan! :) 

Sängen är från mamma med all tillbehör såsom madrass, täcke, kudde och bäddset. Allt finns att hitta hos Babyproffsen! 

Spjälskyddet och sänghimmeln är gåva från min morbrors fru. Hon hade egentligen köpt matstol och badbalja med badstol men Suhels moster hade köpt exakt samma så vi bytte ut allt. Det här blev super och jag som letade som en galning efter spjälskyddet är lycklig nu! :)

Kaninen är också från korgen jag fick av mamma, med dotterns namn broderat in på örat. Älskar den! :) Täcke finns också och den ska få följa med till sjukhuset. 






Fler detaljer kommer senare. :) 

Vad vi har gjort.

Från klockan elva fram till nu har mamma och svärmor städat mitt hem, fixat bebisens rum och tvättat samt sorterat alla hennes kläder. Helt underbart! 

Jag gjorde knappt något och jag sitter här helt utslagen med två stammar till fötter. 






Ni ska få se hennes rum snart! :) Jag ska bara orka gå upp till övervåningen, haha!

Det enda som ska ordnas nu är att hänga upp hennes tavla samt köpa en hylla ovanför byrån för att ha vissa saker där, såsom böcker etc. :) 

Lillen då!!



Min dag.

Efter att ha besökt familjen en stund drog vi iväg till ÖB. Jag fick med mig fyra grabbar och de blev helt exalterade över ÖB. 

Sedan drog vi iväg och åt indiskt. Det finns ett ställe i Tensta som de älskar så jag hängde med. Nu är både jag och tjockis-bebisen mätta! :) 




Från maken min!

Äntligen fylldes vasen full! :) 




<3



Stora fötter.

Mina fötter har svullnat upp så pass att jag inte kan få av mig mina stövlar. Har försökt i en kvart nu. 

Jag är så redo för att föda nu, haha. Jag vill ha tillbaka mina fötter!! 



Lilla Emelie.

Idag besökte vi den nya kusinen Emelie. Hon var så otroligt LITEN!!!!!!! Jag höll på att smälta! 

Alla sa hela tiden att det snart är min tur men det känns så overkligt att jag också ska få en liten bebis. Det går inte riktigt ihop. Jag sa det till Nani också, den nyblivna mamman, och hon sa att hon kunde inte heller fatta det förräns hon och hennes man var helt ensamma med dottern. Så, ja... Fast jag är sjukt redo att få träffa min dotter nu! 

Så himla fin!! :) 

Våfflor!





Förberedelse.



Snart exploderar jag.



Mums!


Jag och min dubbelhaka fixar till min pizza! :) 



Igår var vi sugna på pizza men ville inte köpa från något pizza ställe. Suhel drog iväg och köpte skinka och champinjoner och så gjorde vi våra egna pizzor. Deg och sås finns färdigt så det var inget jag ansträngde mig för att göra, haha! :) Fast det är sjukt gott!!!!! Jag la tomatsås, oregano, skinka, oliver, champinjoner och pepprade allt med cayennepeppar. 


Present.



Till lilla Bastian! Namnet är jag absolut inte nöjd med men det får vara så! Det är tanken som räknas och jag gjorde mitt bästa ju! :) 

Jag hoppas att de gillar den iallafall! 

Månad tre vs månad nio. :)



Ute i "naturen"

I närheten har vi Bögs gård som har massa bonddjur. Jag älskar att vara där, det påminner mig om Hallsberg. :) 

Idag åkte vi dit och hann se ett par djur inne, de hade fått gå in. Det var ändå mysigt att se alla små söta djur! :) 







Älskar dig, världens bästa man! <3 

Vagga.



Igår gjordes det iordning en aning. Det är fortfarande tre veckor kvar tills bebisen kommer men eftersom det är under påsk så är det bättre att bli klar snart! :) 

Här är vaggan, ska bara tvätta bäddsetet och sedan ska jag ordna allt! Så mysigt! :) 

HON ÄR HÄR!!



Snart ska de skicka iväg en bild på henne. Jag har gått in på Facebook och Instagram hundra gånger under natten men ingenting. Jag fick ett meddelande från Nano nyss om att hon och Marie numera är fastrar!!!!!!!!! :) 

Åh, jag längtar tills vi får träffa henne, Victorias kusin. :) 

Lite mer.



Igår köpte jag en hylla till skrivbordet. Nu är det lite slarvigt men jag är nöjd tills vidare, ska bara ordna upp alla papper snart också! :) 

Rummet börjar bli klart nu. Det som fattas nu är en bäddsoffa och gardiner. Vi ska hämta Suhels gamla tv från hans föräldrar och jag vill ha vita hyllor någonstans i i rummet. :) 

Fotboll...

Har inget annat för mig och eftersom min dator laddas/fixas så att jag kan snart använda den har jag inte så mycket annat att göra än att sitta och kolla på fotboll. Det är ändå en bra match! :) 


Det ser inte alltid så sladdrigt ut, bara när det är match och filmkväll! :) 




Ordning.



Det börjar bli ordning. Nu har jag lagt en massa i, utan att tänka på direkt ordning. Fast jag gillar att det är uppdelat och nu ska jag bara försöka komma på vad som ska vara vart. 

SÖTNOS!



Lycka - hon är så underbar på alla möjliga sätt. Jag är så lycklig över att få vara hennes gudmor och jag blir så ledsen över att vi inte träffas oftare. Nu när jag kommer att vara mammaledig och de flyttar till Sumpan kommer träffarna nog bli allt tätare så det är jag tacksam över! :) 

Gineva, allas lilla solstråle. :) Hon var så söt när hon lekte i sandlådan och hon grät i ungefär en minut när vi var tvungna att gå. Det räckte med att jag gav henne en vattenflaska så var hon nöjd igen, haha. Så himla go! 

UNDERBAR!



En ny vecka också!



Vår solstråle!



20 DAGAR!!



Tummen upp för H&M!

Haha, jag ska sluta gå in på H&M och jag har lovat mig själv att inte köpa något förräns jag har fött men det är så svårt. Fast jag kämpar fastän dessa tre godingarna lockar!!! 

Jag har dock slutat köpa kläder från 0-3 månader men hon kommer ju behöva massa under sommaren och resten av året juuuuuu! :) 







Somas hem!



Älskar Somas hem!!!! Det är så himla fint överallt! Hon har inrett exakt i min smak och det känns som att man befinner sig i en tidning för heminredning! :) 

Fy vad vi åt!



Oj vad vi åt!! Soma hade gjort tacos och vi åt en hel del. Sedan blev det massa godsaker. :) 

Mot Sumpan

Ska strax åka iväg och möta upp gamla vänner hemma hos Soma. Det ska bli mysigt men jag hatar att köra till Sumpan. Ja, jag hatar att köra bil överhuvudtaget och speciellt nu när jag är gravid och min kropp gör lite som den vill. 

Tänkte visa några magbilder. Jag tycker att jag bara blir större och större. Snart väger jag och min man lika mycket!! 






Min näsa har svullnat som bara den! Fast jag har hört att det är vanligt... Eller? :) 

Tack tjejer!

Tjejerna kom med en liten present. Jag har sett den och velat köpa eftersom jag  har Mimmi-nallen och tycker att Disney generellt är mysigt. :) 

TACK! 






Mys med Elena och Sperta!






Hann inte ta bild när vi precis hade lagt allt på bordet men men... Jag körde på champinjonpasta och till Elena, som fastar just nu, körde jag en tomatpesto med spagetti. :) 

Nu har jag ätit och hamnat i sockerkoma samtidigt som jag lyssnar på Elena och Carins framtidsplaner. 

En gåva.

Suhels kompis ska också bli pappa fast det sker efter sommaren. Idag ska grabbsen ses och då passar jag på att skicka med en liten present. Min bebis har också den vita jackan med byxan, det var en present från Kerstin och jag tycker om den sjukt mycket. Hoppas att Maria också gör det! :) Bodyn älskade jag och funderar på att köpa en till Victoria också för jag och Suhel har, av någon anledning, pingvin och gris som kännetecken för vår kärlek, haha! :) 




SÅ GOTT!!



Borde få ha det som frukost.



Hur ska man lyckas hålla sig?!



Så himla gulligt!!! :) 

Frukt!



Magbild.



Halvdålig bild men bättre än inget. Magen växer och växer, måste bli bättre på att fota den! :) 

Det bakas en del.

Hos svärmor bakas det en del inför Victorias ankomst. Det passar bra det med tanke på att det är runt påsk då också. 

Man brukar baka och bjuda på favors när en bebis kommer, enligt våra traditioner då. Svärmor har gjort tre olika sorts kakor. Min mamma ska göra mina absolut favoriter, kokoskakorna och sedan blir det bullar och annat gott som vi ska ordna! Åh, mumsigt! 

Min mans släkt är ENORM så det gäller att göra mycket! :) Plus att det mesta kommer ändå hamna i min mage så... :) 


Äntligen.

Snart kan jag börja fota igen, behöver bara skaffa ett minneskort. Oj oj vad ni kommer att få se på bilder snart, haha. Stackars er! :) 



Våren är numera borta.





<3



Här sträcker man på sig! :) 

Mamma lyxar till det.

Sitter hos familjen och myser. Jag ska snart åka till Bålsta och träffa några kollegor! :) 



Älskar vädret...



SAKNAR DIG!!



Syrien.

Åh, det här åt vi hela tiden i Syrien. Så himla gott, speciellt med salt! Mums!! 



Tillfällig smink.



Jag beställde smink från Everydayminerals men det har gått över en månad sedan jag beställde och jag har inte sett skymten av mitt paket. Idag var jag tvungen att köpa något eftersom det jag använder nu är för hemskt. Min hy har varit katastrofal under graviditeten så bra smink är ett måste. Eller smink som fungerar för den hy jag har just nu. Jag hoppas att det återgår till hur det var innan jag blev gravid, fräsch och finnfri. Nu känner jag mig som en 14-åring, och inte ens då hade jag problem med hyn som jag har nu! 

Jag använder egentligen enbart ID smink men men, vi får vänta och se. Jag köpte iallafall något från KICKS egna märke, ska använda den för ögonen. Jag älskar ljusa färger så vi får hoppas att denna är bra. Min favorit är egentligen den från everydayminerals, fast nu bojkottar jag företaget! :) 

Vill ha blommor hemma.






Känner att jag borde engagera mig mer i blom-inredning. Det är fint och fräscht, synd bara att allt dör hemma hos mig, haha. 

Längtar!



Ibland får man unna sig.



Mysmåndag.



Känns skönt att kunna vara i sitt hem och känna sig trygg. Visst tittar man ut ibland och känner obehag men det var faktiskt bara en vecka sedan jag kom hem och såg två män i mitt hem. Det lär nog bli bättre med tiden. Det var en riktig obehaglig känsla men det jag är glad över är att jag aldrig hann öppna dörren när en av tjuvarna stod en halvmeter från ytterdörren. 

Nej, jag känner mig tryggare nu och det känns bra. Ska gå och ordna en cappuccino nu och mysa mer framför tvn eller datorn. Jag älskar att titta på barnkläder och saker till bebisar. :) 

USA!

Åh vad jag längtar tills vi kan boka våra biljetter. 

Jag vill köpa massa saker, både till mig och min lilla tös fast även till hemmet. :) Så jag försöker verkligen låta bli att köpa något härifrån, även om det är sjukt svårt. NEXT och Zara har mycket som fint. Det jag inte gillar med just Zara är materialet, jag anser inte att det är anpassat för småbarn. Det ska alltid vara mjukt tyg för de yngsta men någon gång kan man väl använda något annat. :) 

Älskar koftan! 

WOHO!


WOHO! Min systemkamera är på väg nu! :) 

Jag valde Canon 600d, mest för att jag ville ha något enkelt och som liknande min gamla 450D. 

Det som är bra med den nya är att den kan filma, vilket är passande med tanke på den nya familjemedlemmen som jag säkerligen kommer filma en miljard gånger. 

Vill ha!



Filmkväll.



Har glömt att visa.

Vet inte om jag har visat denna för er men det är en present från Suhels kusins fru, Nahrin. Hon är också gravid och ska få sin lilla bebis i juni. 

Jag hade aldrig hört talas om den men det hade tydligen Suhel. Den har fått bra kritik och den är praktisk. Jag kan ta med mig den överallt så att hon alltid har en plats att sitta på. :) 

Har ni hört talas om denna? 

Om exakt en månad...

Så fyller jag hela 27 år. Förhoppningsvis är jag mamma då också! :) 

Jag vill ha en sådan, med massa chokladkapslar! Sedan vill jag ha muggar och lock så att jag kan göra mig en varm choklad, lägga den i min mugghållare och gå promenad med dottern min. 

Inlägget är riktat mot min man. :) 


Den vita passar vårt kök otroligt bra! :) 

Fyra veckor kvar.




Thailand.

Suhels kusin Viken var i Thailand och vi fick denna söta lilla klänning till Victoria. :) Superduper tack!!! :) 




Dotterns kläder.




Den röda ska användas under sommaren och den gråa är för när hon blir lite äldre. Kunde inte låta bli, den var på rea för ynka 50 kronor. Den röda kostade 99;-  på H&M. Fast nu ska jag sluta köpa, allt ska handlas i USA istället. Ojoj vad jag ska shoppa därborta!! :) 

Lördagsmys hos tjejerna.

Vi är hos Elena och Sperta, det var för länge sedan! :) 

Som vanligt sitter vi och äter en massa och babblar på! 



Köpt!




Köpte en ny jacka och jag är småkär i den. Kan inte riktigt använda den än med tanke på min mage men snart! :) 


Köpte med mig ett par örhängen. Som ni märker är jag beroende av örhängen! :) 

Nacka Forum!

Idag drog jag och systrarna till Nacka. De var inte lika imponerade som jag men jag älskar det fortfarande. Jag fick med mig en jacka och två klänningar till Vixie. Jag får visa er så fort jag har fotat allt. 

När jag kom hem var allt med larmet klart. ALLT. Nu känner jag mig supertrygg. Någon gång snart ska vi även lägga upp lampor på baksidan så att det inte är så mörkt på kvällarna. Åh, lättnad nu. Jag går inte runt och tänker på inbrottet men visst är det jobbigt att leta efter något och inse att det är borta. Att någon annan har varit i ditt hem och gått igenom allt, fast nu har det hänt och man får släppa det. Det som är stulet är borta, det jobbiga är det vi inte kan ersätta. Det som hade sentimentalt värde, sådant som en simpel tjuv inte bryr sig om. 

Sorglig värld vi lever i. Ett inbrott är inte ens chockerande, det är vanligt. Så idiotiskt. 

Well, jag har iallafall fått njuta av en varm choklad idag! 



Mugghållare.

Om det är något jag vill ha så är det mugghållare till barnvagnen. Detta mest för att jag vill gå runt med min varmchoklad när jag promenerar runt! :) 





Finns på BigBaby, får svänga förbi där någon gång och köpa med mig en! :) 

Kärlek



Dessa ska jag köpa in! :)





Från H&M! Blir ju perfekt till sommaren!! :) 

Ja, vi ska åka till USA men man vill ju ändå ha lite plagg med sig dit! :) 

Vill klippa håret.

Jag har varit så sugen på att klippa kort, mest för att mitt hår känns så förstört. Många säger att håret blir fantastisk när man är gravid, det gällde inte mig. Mitt hår är torrt, tovigt och ja, helt dött. Jag vill bara börja om med det, och jag har alltid haft väldigt långt hår. Vill testa något nytt. 



Behöver en svart skinnjacka!



Åh, behöver verkligen en skinnjacka eller något liknande. Får leta på fast den här var riktigt snygg. Från Nelly, tror jag att den var från. 

Min mage är inte så rund längre!


 
Haha, såhär ser magen ut hela tiden. Om det inte ser utsåhär är det en liten fot som sticker ut på höger sida istället. Ska se om jag lyckas få en bild på det!

Jag vet att det ser läskigt ut men det är en VÄLDIGT underbar känsla. Att vara gravid har varit helt underbart, även om det har varit en massa komplikationer och besvär. Jag är överlycklig över min gåva! :) 

Sött!!



Favoriter.


Favoritbyxorna - mjuka och sköna, som dessutom passar magen bra. :)

Jag tycker att magen är enorm men det är lite mer än fyra veckor kvar, hur stort kommer det bli egentligen?! 

Lite vårkänsla på vår tomt också. :)



30, inte så långt kvar.



TACK MARTIN!

Idag fick jag en liten present från Suhels vän, Martin. Världens snällaste man, som älskar att reta min man och jag älskar att haka på! :) 

Bodyn är handgjord och från Uruguay. Jag älskar älskar älskar den!! :) Den är så himla skön också! 




Fotbollskväll.



Vi käkade på kinesiska restaurangen och nu är vi hemma hos oss och kollar
på matchen. :) 


Namnsdag.



Nästa pysselsyssla?



<3



Jag är ju världens kändis.



Det var dock tisdagskväll och det var grannen som ringde på, inte jag. Jag stod bredvid honom. Jag tyckte bara att det var en superbra idé att försöka springa efter tjuvarna.. Iallafall ett par meter, jag insåg sedan att jag var tjock och väldigt gravid. 

Slö-tisdag.

Vilken slödag det har varit. Jag har hunnit vara ute en timme men efter det har jag bara ätit massa gott bröd och legat i sängen. Maken min är sjuk och jag hade en tuff kväll, andningen var tung och jag hade väldigt ont i magen. Fem veckor kvar, hoppas att hon väljer att komma tidigare..... :) 



Bröllopsbilderna är här.

Det tog bara nio månader men nu är de här. Ska titta igenom snart :) 



Mys.



Åh... Vill bara ta på mig myskläder, köpa naturgodis och ligga på min soffa med fötterna högt upp. Jag kan knappt gå, det gör så sjukt ont och de är stora som meloner just nu! 

Mums.

Mycket att göra idag men inget verkar gå undan.... Mina fötter svullnar upp hela tiden! 



Babybox.



Det var inte så mycket men ändå... Två blöjor som man kan få testa och rabattkupong. Sedan fick vi en frottéhandduk, lejongrejen som jag antar är en leksak och tandkräm. :) 

Vill pyssla!



Vecka 36.



Snart, snart... Bebisen min tjockar på sig nu och förbereder sig. Åh så spännande!! :) 

SMART!



Stolt fru!

Min man fick sitt pris idag. Egentligen skulle han ha fått den i tisdags, framför fotbollsfolket, men eftersom inbrottet skedde så drog han därifrån utan priset. Typiskt, och jag blev ännu mer arg på inbrottstjuvarna på grund av det!  

Jag är så stolt över honom! Han är så himla duktig och kämpar verkligen! Han kommer gå hela vägen som fotbollsdomare, inget snack om saken! Snart kommer ni stå och svära åt honom på någon superviktig match! 

<3 



Babybox.

Hämtade ut min babybox från Babyproffsen. Har inte hunnit kolla vad som finns inuti än men det är småroligt att få sånt! :) 

Nu har jag även köpt sänghimmel med stativ till min lilla plutt. :) Får visa er allt snart, just nu shoppar vi! :) 



Nytt.

Jag behövde en ny väska som inte är dyr alls. Jag vill inte gå runt och slita på mina lite finare väskor. 399;- med 100 kronor rabatt på Wedins. När jag gick fram till kassan visade det sig att jag har 100 kronor på mitt medlemskort. 199;- för denna väska. Vad glad jag blev! 


Sedan köpte jag ett par örhängen då mina gick sönder häromdagen. Passade på att köpa pärlörhängen i rosa för 29;- också, hehe. 




Älskling!!


Åh, hur kan en människa vara så underbar?! 

Till alla kvinnor.



Filmkväll hos mig.

Vi har kollat på Soraya M och nu är vi på andra filmen, Silverline något... :)



PS; jag är fortfarande glad över mitt spjälskydd!! :) 

Vad stor jag har blivit!

Kollar igenom mina bilder... De som är kvar på min mobil är de enda jag har kvar eftersom min dator blev stulen. :( Fast nu ska vi inte gråta över spilld mjölk.... 

Iallafall, den här bilden chockade mig. Jag är så STOR. Jag märker inte själv att magen bara blir allt större men bilder ljuger inte! :) Vi får se hur stor magen hinner att bli fram till slutet! :) 



Vår lilla balja!

Vi hade tänkt köra på den rosa först eftersom den är så himla snygg. Fast sedan kom vi på att det praktiska borde komma först och vi fick en balja av Suhels moster, Angela, som går att vika ihop. Så praktisk!! 

Finns hos BigBaby, i olika färger. Sedan kan man köpa till liggdel för riktigt små bebisar, vi tog en krämvit. :) 

Jag hittade den!!!!!

Åh vad lycklig jag är! Jag hittade den! :) Stort tack till morbrors fru, en present från henne. Jag ska även få sänghimmel, stativ och annat också. Hon hade egentligen köpt badbalja med tillbehör och matstol, men Suhels mostrar hade också köpt det så vi fick ändra lite. Åh, fast det här blev så bra!!!!!!! Är så lycklig, behövdes verkligen efter allt som har hänt! 

När jag åker iväg för att köpa sänghimmeln ska ni få se.. Den är vit och enkel, från BigBaby. :) 




Minnen.

Av min vän Soline fick jag dessa, ett fotoalbum och ram. Gillade verkligen dem och de blir ett fint minne. :) 






Tack Eva!



Så jäkla nöjd. Vi hade fått musikmobil egentligen men eftersom vi redan "hade" en i åtanken så valde jag att byta ut till denna potta! Jag älskar den! Så himla söt! 

Den uppmuntrar också, med ljud och så. Härligt! :) 

Fler tecken på vår!



Mums.


Älskar verkligen syrrans maraboukakor!! 

Annat att tänka på.

De senaste dygnet har jag bara tänkt på inbrottet och glömt bort att det här är sista månaden jag är gravid. I april kommer hon! :) 

Ska visa lite saker som jag fick av Vivi, Suhels kusin. Jag älskade allt!! 




Massa myspyjamas från Next, som jag älskade otroligt mycket. 


En overall som jag velat ha, som förmodligen kommer att användas flitigt! :) 

Sedan fanns det en supersöt klänning som jag inte tog bild på, får försöka hinna göra det idag. Sedan två söta nallar!! :) 

DET ÄR JU VÅR NU!



Fika med mannen min.

Jag och Suhel ordnade en massa ärenden idag, han har även tagit ledigt imorgon så att vi kan umgås. :) 

Vi bestämde oss för att fika lite och det var väldigt mysigt! 



Inbrott.

Igår kom jag hem och upptäckte två män i mitt hus. Det var det värsta jag har varit med om, att se någon i mitt hem som inte ska vara där. Som har gått runt och rört på våra saker, rört om allt, slängt saker runtom sig och tagit det som inte är deras. Hela situationen var så surrealistisk. Hade jag inte tappat mina nycklar utanför dörren hade jag, istället för att stå tre meter bort, stått enbart en halv meter från en av dem och jag vill inte ens tänka på vad som skulle kunna ha hänt då. Jag fick hjälp av min granne och kort därefter kom både min och Suhels familj. Någon minut senare dök Suhel upp också, han skulle ha fått sitt pris igår men gick tidigare när jag ringde honom i panik. 

Jag hade så ont i magen och hela kroppen skakade. Jag sov ingenting igår kväll men kände ändå att jag ville vara hemma. 

Jag känner mig kränkt, men det här ska inte påverka något. Nu har vi ordnat det bästa larmet som finns och nu kan jag känna mig trygg igen. För det är så det ska vara, att man ska få vara trygg i sitt eget hem. 



Hänger med denna brud!



Från farmor och faster.

Från svärmor och svägerska fick jag tillbehör till barnvagnen såsom myggnät, regnskydd och en åkpåse som är så himla snygg! 

Jag fick även en liten pall som Victoria kan sitta på när hon blir äldre, några hygienprodukter såsom örontops (eller dessa använda kanske till näsan?), kam och borste men även nagelsax för hennes puttesmå naglar!! 










Jag får inte glömma de söta handskarna som hennes faster köpte!! 



Flera saker från tjejerna! :)


Tjejerna kom med denna, Marie, Nano och Nani och korgen innehöll massa massa massa fint! 

Dessa skor kan hon ha på stranden i Laguna Beach :) 

Så söta!! 



Älskar klänningen, den matchar med strumpbyxorna och koftan! :) 

ÄLSKAR DENNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag hade sett den på Åhléns och tänkt köpa den men hade aldrig tiden! Fast det löste sig till slut. 

Precis vad jag behövde! 

Böcker - superbra! Hoppas verkligen att Victoria älskar sagor och läsning lika mycket som sin mamma! :) 



Kläder.









Hon fick massa kläder och allt var så sjukt fint! 

I korgen som jag fick av Marie, Nano och Marie var det också en hel del. Dessutom fick jag en till korg av Vivvi med sååååååååååå fina saker!! Jag blev helt förälskad. Ska försöka hinna fota det idag och visa er! Jag älskar NEXT affären, det kan vi konstatera. :) 


Älskade.


Kolla vad fint det blev! Denna korg ska jag spara! Mamma hade köpt allt och bett Soline dekorera. Så otroligt fint!! 

Det låg en massa kläder inuti men jag visar er bara några saker ur korgen, som filten. Hennes namn i rosa och världens sötaste nyckelpiga. Den här ska hon ha med sig överallt, den ska nog få följa med till sjukhuset också! 


Två dregglisar med hennes namn på! 

Dessa älskade jag!! :) Lillsyrran tyckte att hon skulle få ha en speciell med sitt eget namn på.. :) 

Gosedjuret med hennes namn på. Den matchar otroligt bra med filten!! Gineva fick en likadan från mig, så nu kan båda
matcha! 

En babybox som jag verkligen älskade. Här ska jag lägga in massa små minnen och spara allt till min tös! Funderar på att skriva ett brev till henne och lägga den där. 

Sedan fanns det två bodyn, en till rosa filt, ett gosedjur till med rosa luva och en nappflaska! Fast favoriten var dessa; 


Inte enbart för att de är så himla söta utan för att mamma gjorde ALLT för att få tag på dem! Jag hade sett dessa dagen då jag köpte min bröllopsklänning. Jag sa att jag skulle vilja ha dessa ifall jag får en flicka. De sålde tyvärr inte skorna, iallafall inte i Sverige. Fast min mamma fixade det iallafall, och bara det betyder enormt mycket. Jag blev helt tårögd över att hon hade ansträngt sig så mycket! Jag har verkligen en fantastisk mamma, min dotter har tur som får henne som mormor. 

Dessa skor ska bevaras väl och jag tror att Victoria kommer uppskatta det! 

MIN VAGGA!!









Vaggan fick jag av Marina, min kusin och mamma till Gineva. Nu slipper jag släpa in den stora sängen i sovrummet utan Victoria får sova i vaggan ett par månader. :) 

Jag fick även kudde, täcke, madrass, påslakanset och spjälskydd med. :) 

Åh, den är så otroligt fin!! :) 

Fler bilder.











Herre min... Vilka presenter jag fick! Jag älskade allt, så himla fint! Nu har vi i stort sett ALLT förutom småsaker bara. 


Baddräkten som ska följa med till USA. Jag fick den av Nano, Marie och Nani, tillsammans med korgen som var så himla fin! Jag ser så konstig ut på bilden, det var VÄLDIGT varmt! 




Korgen <3 

Gravida.

Det är tre på tur. Nani ska få nu i mars, jag i april och Nahrin i juni. Både jag och Nani ska få flicka men Nahrin valde att inte ta reda på det. Hon har två pojkar redan så det är inte så svårt att gissa vad det är hon vill ha nu! :) 



40 dagar kvar!

Hej och hå! Låt tiden gå! 



Helt underbart.

Vilka godsaker som fanns alltså! Min syster hade gjort sina berömda maraboukakor och jag bara äter som bara den!! 

Det var väldigt mysigt även om det var trångt! Victoria fick även en massa fina saker! Får visa er allt i annat inlägg. 


Dessa var otroligt goda och de tog slut väldigt snabbt! 


Genas berömda kokostoppar, jag hann inte smaka för de tog slut så snabbt!! 


Dessa hann jag inte heller smaka men de verkar såååååå goda!!!! 


Fick tre fina ballonger, med hennes namn på! 


Kolla hur fint det blev!! :) så himla duktiga tjejer jag har i min omgivning!! Tyvärr har jag ingen bra bild på tårtan (som hade hamnat snett, haha!) men så fort jag får en bra bild visar jag upp! :) 


Min fina blöjtårta!! Det är min kompis Soline som fixade allt, visst är hon duktig? Hon hade matchat blöjtårtan med korgen som mamma hade ordnat! Den ska visas upp också, blev helt förälskad! 



Babyshower!



Hungern.



Vill ha ett sådant rum!!!



Snart är över!



Om ett par veckor så är hon här! Jag längtar så efter henne!

Min syster åker ju snart!

Vi diskuterade bröllopet idag och jag kom på att det är fan snart. Min lillasyster flyttar till USA, flera timmar bort från oss och en enorm tidsskillnad. Hur ska detta gå? Fast å andra sidan lär jag nog besöka Los Angeles oftare och då kan vi köra på en gemensam shopping varje gång. ÄLSKAR ATT SHOPPA I USA!
 
Fisen har iallafall skaffat sig en ny blogg, livila.blogg.se, (klicka HÄR) där vi kan följa hennes liv fram till bröllopet och därefter kommer det att bli en hel del om livet i L.A. Följ hennes också, då kan ni tjata på henne om att uppdatera mycket oftare. Mitt tjat räcker tydligen inte till, varken för henne eller för Carin. 
 
 
 
 
 

Mitt kök!




Jag tyckte om det. Suhel tycker att vi ska köra utan duk på bordet men det vill inte jag. Får leta efter helvitt, utan linjer istället. Jag har en liten detalj som jag ska ordna till och sedan är köket klart. 

PS; notera att servetterna matchar! :) 

Mitt mål efter graviditeten.

Tror ni att det går? Jag vet inte hur kroppen blir efter en graviditet, men ja, målet är detta iallafall. En frisk och stark kropp, solbrännan är bara ett extra plus! :) 



Nacka forum.

Mannen min lämnade av mig här medan han hjälper sin kusin med bilen. Def är första gången jag är här och jag älskar det! Stort, inomhus och den har allt!



Pyssel.

Igår blev det lite pysslande för mig. Jag drog även iväg till Hemtex med svärmor och jag lyckades köpa gardiner till kök och vardagsrum. Suhels mamma ska bara sy dem en aning kortare. Är super nöjd. Ni får se resultat senare :) 

Iallafall, pysslandet till dottern var roligt. Jag köpte bokstaven V och en vit "krans" från Panduro, med en massa smådetaljer såsom vita fjärilar och blommor. 


Bokstaven målade jag bara och limmade fast blommorna, fjärilarna och de små "diamantstenarna" lite varsom. Denna ska stå på hennes fönsterbräda. 


Kransen blev jag så nöjd med! Jag köpte rosa sidenband som jag limmade runt och sedan klistrade jag på blommorna och fjärilarna. Innan dess knöt jag fast tunt tråd som jag ska hänga kransen med. Måste bara ta reda på hur jag kan göra så att den förblir stabil och inte snurrar runt. Jag tänkte ha H&M kaninen (den som sover) mellan men den var för stor och sedan såg det bättre ut när det var enkelt. 



RSS 2.0