Fina du!



Sötnosen!

Alltså, man blir ju helt kär i den här killen! Vilken fantastisk unge, lilla fina Bastian! :) Han sprang runt, skrattade åt allt och åt som bara den! Lilla tjockis! 




Mys med tjejerna.

Drog iväg till Elena och Sperta där det stod en supergod pastarätt! Vi åt som vanligt och pratade om ALLT. Vi skrattade så sjukt mycket åt vissa händelser som har hänt både Carin och Elena! :) 

Ja, på fredag blir det ännu en myskväll med brudarna! 






Vilken tur jag har...

Som har en sådan fin familj, som ställer upp oavsett vad! Vi kan bråka, vara oense om allt och gå på varandra som ångvält.. men i slutändan ställer vi ALLTID upp. Jag har verkligen tur som har haft mina föräldrar som lämnade allt i Libanon och gav mig ett fritt liv i Sverige, där de har gett mig möjlighet att få växa som individ och aldrig någonsin kvävt mig. Jag har fått säga vad jag tycker och tänker, jag har fått göra mina egna misstag och jag har fått leva. De har aldrig dömt mig och aldrig tvingat mig att tycka och tänka som de gör. 
 
Mina systrar.. Ja, mina änglar, mina själsfränder. Mitt allt. Utan dem är jag ingenting. Många har svårt att förstå bandet vi har mellan varandra men mycket är det tack vare våra föräldrar som uppfostrades oss att välja varandra framför allt, även om det skulle komma att välja mellan varandra och våra föräldrar. Mamma sa alltid att de kommer inte finnas där för evigt, men vi tre kommer alltid göra det. Ja, jag har verkligen tur att jag har två systrar som ALDRIG skulle såra mig, aldrig ljuga för mig och aldrig gå bakom min rygg eller svika mig för någon annan. 
 
 

Jag är glad över att ha DIG vid min sida!

 

Bröllopet, känns som att det var en evighet sedan!

 

Fredagen är här!

Denna dag har gått bra. Jag hade medarbetarsamtal och var så nervös, men det gick hur bra som helst. Eftersom jag läser extra kurs vid sidan om får jag väldigt mycket stöd från jobbet, bland annat få "ledigt" för att hinna plugga och skriva tentor. Nu kan jag kanske ägna hela måndagen åt att skriva klart min fjärde uppsats!! (jag har läst kursen i en månad och är redan på del fyra!) 

När jag kom hem bestämde jag och maken för att äta något gott och sedan bowla efteråt men efter pastan var jag helt slut. Nu ligger jag i min säng vi grabbarna är på nedervåningen och spelar FIFA! :) Jag tycker om att ha folk hemma hos oss, det känns tryggt och roligt att folk tycker om att vara hos oss! :) 

Well.. Nu är jag trött!! 





Idag övningskörde syrran min!

Idag tog Suhel ut syrran på en körlektion och han var så lugn och duktig på att lära ut!  

Det var roligt och underhållande, men jag tyckte att hon var superduktig! :) Min lillsyrra börjar bli stor!! :) 





Kärlek... <3




Idag ska jag träffa denna skönhet!



Fina vänner som köper godsaker!

Fick detta av Soma och Asrin när de var här. Den är så fin att jag egentligen inte vill öppna den... Någon gång snart men vill njuta en stund till, haha! 





Lite mer av hösten :)



Nu är det tofs-dags! :)



Träning hemma! :)



Så himla mycket kärlek!



Bröllopsbilder.

Suhel kom hem med kinesisk mat och sedan satte vi igång bröllopsbilderna. Jag, Suhel och mina systrar chockades över bilderna och vi fick oss en hel del skratt!! Hahahaha, snacka om att man glömde bort att man fotades! :) 

Nu har systrarna gått trots att Suhel gick med på att soffan får användas som säng. Han har annars totalförbud på det! Att fixa till extra rummet känns extra tilltalande nu! 

Snart ska vi välja ut 300-400 bilder av 1500!! Herre min skapare! 




Systrarna gör det mysigt!

Jag mådde inte så bra under dopet så jag gick hem, det var VÄLDIGT dålig luft och jag hade ätit så himla mycket. Mina systrar kom över, diskade all disk som jag hade och skapade myspys! :) 



Dop!

Idag var det dop som gällde, lilla Melina var super duktig och väldigt söt! :) 

Vivi hade gjort det jätte fint och planerat allt i minsta detalj! Super gulligt var det! Om det är något jag tycker om så är det dopet, tycker att det är en sådan fin och VIKTIG tradition! Fint! 

Sedan hade jag super mysigt med Suhels kusiner, de är så härliga att vara med! :) 








Vännerna idag!

Idag kom tjejerna förbi. Egentligen skulle vi alla dra till stan men det ändrades i sista sekund. Vi tänkte köra stan någon annan dag! :) 

Det var mysigt. Jag hade gjort lax med citron, potatis och grönsakssallad. Till "förrätt" gjorde jag vitlöksbröd med tapenade men det var bara jag, Soma och Asrin som åt då Sevve och Mariam var sena! Hann inte ta bild på maten men allt tog slut så jag antar att det var gott! :) 

Sedan åt vi en massa gott och pratade. Soma visade upp sin mage och den 4 mars kanske en liten bebis ploppar fram. Jag har vetat ett tag men jag var osäker på om hon ville att alla skulle veta men nu är magen synlig! :) Längtar tills hon får sin lilla fis! 





Tjejmys.

Systrarna kom förbi och vi lämnade den yngsta för att gå på en kort powerwalk, jag och Carin! :) Under tiden ordnade Jenna mat, tacos! :) 

Vid 19.30 kom Elena och Sperta, och nu sitter vi och kollar på Idol med en massa gott! 




Lite höstdekoration! :)

Igår köpte jag lite ljus och stenar för att få till det lite höstligt hemma. Åh, ÄLSKAR hösten så himla mycket. :) 




Fina mamma fyllde år!!

Igår drog jag och Suhel hem till föräldrarna och firade mamma. Vi tog med oss en blåbärstårta som var hur god som helst. 

Min fina mamma, verkligen en människa med hjärta av guld. 




Äntligen lite ordning och reda! :)



Älskade höst.



Jag har det bra på jobbet, jag..



Min blogg borde heta Gineva! :)




<3



Promenad - en timme.

Jag och mina fina systrar tog en rejäl powerwalk idag! En hel timme, och det kändes knappt då vi pratade om framtiden! :) 



ÄLSKLING!!!



Hon är i Sverige nu!!



Papoy love!



Världens bästa familj!

Som kommer och storstädar med en VARJE GÅNG. Det gick sjukt snabbt och nu har jag fått gardiner i sovrummet. Nu är det bara alla andra rum kvar. Min mamma är bäst, som alltid ställer upp! Systrarna är också det, hur ska vi klara oss med att Gena bor 17 timmar bort?!? 

Vi gjorde även korv och åt som bara den! Nu väntar jag på mannen min, i ett rent hus! :) 







En härlig fredag.

Vad snälla kollegor jag har. 

Efter en lektion får jag ett papper på mitt bord gällande en viss fråga som en kollega har hittat då han visste att jag hade funderingar kring det, en lapp från en annan kollega som skriver att jag är bäst och att min egna kalender är bäst. Jag ska visa er en bild på den. Jag gjorde en jätte stor eftersom vi inte hittade någon att köpa! :) Mitt i allt står en chokladask och en påse geléhjärtan från Elvira... 

Tänk er vilka fina människor det finns, och de finns i min närhet på jobbet. Där jag faktiskt tillbringar en hel del tid. En härlig fredag trots kaotisk lektion den allra sista lektionen. 




Älsklingens födelsedag.

Vi tog det bara lugnt igår med mat från Stinsen och sedan mys hemma. :) 

Att han är ett år äldre... Min gamling! 




Konstverk !!

Förra julen fick jag två tavlor i present av Suhel. Det var foton som jag hade tagit själv och igår satte vi upp dem i vårt hem! :) 

Känns roligt med tavlor som har MITT namn på! Då kan ingen sno de, vilket var vanligt förut. Det var därför jag la in mitt namn för innan kunde jag inte anmäla. Det var inte roligt att se sina bilder hos några andra, som påstod att det var deras. Därför namnskrivningen, inte på grund av hybris. Jag måste ändå erkänna att det är mysigt att se sitt namn på en tavla! :) 




Konstverk på jobbet!



Visst är hon perfekt?



Gym och pilates.

Lyckades få ihop 75 minuter idag. Jag tycker faktiskt om pilates, trodde aldrig att jag skulle göra det!! :) 

Well... Nu dunkar huvudet för fullt så jag ska lägga mig. 



Mys med världens bästa!

Idag kom familjen över med frukost. Det var så fint väder så vi tyckte att det skulle vara skönt att sitta ute! :)

Åh, så mysigt att ha min familj nära. Mamma började småstäda och pappa fixade gården. Så söta!! :)

Sedan drog vi hem till de för att fira Carin, som blev ett år äldre. Vi gav henne en present från Barcelona, jag tror att den kommer att bli välanvänd! :)

Ps; vi fick två plommon från vårt träd!

Sunday morning walk.

Vaknade tidigt och bestämde mig för att ta en promenad. Blev en timme och vaaaaad varmt det var!!! :)

Jag gick inte så snabbt då jag har fått problem med ena benet och min jävla förkylning.. Nu är maken min också dunderförkyld!

Nu är det dags för dusch!

HAHAHAHAHAHAHAHA!

Lördagen....

Systrarna och mamma kom förbi en stund. Eftersom de tänker på vad de äter kunde vi inte lägga fram allt vi ville... Men men, det var supermysigt och jag kan inte förstå att det är september med tanke på vädret!!

Min fina mamma städade nedervåningen så nu är det rent här. Hon är så gullig, varje gång hon är här så blir något extra rent och fint!

Efteråt läste jag tills Suhel kom med kinesisk mat! MUMS!!! :)

Vilket väder!!

Sitter ute på verandan och läser en bok och äter chips! Det är ju lördag! :)

Idag blev det ingen träning då jag är sjuk! Har inte sovit något alls idag! :(

Den 14 september kommer denna sötnos hem!

https://cdn1.cdnme.se/452180/6-3/pic_522acf34e087c31e15e791da.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/452180/6-3/pic_522acf359606ee428abdf534.jpg" class="image">

Yesterday.

Igår var det jobb och det var mycket som fungerade så jag blev vääääldigt glad!!

Sedan fick jag en smoothie efter ett jobbigt läkarbesök. Inget farligt men ändå... Alltid vi kvinnor som ska få lida och stå ut med smärta. Det är för att vi har ett sådant starkt psyke... Men ändå. Orättvist.

Efter det drog vi iväg för att ordna syrrans födelsedagspresent. Suhel är alltid superengagerad i det och har lyckats köpa något som hon kommer att älska! :) Han är mycket bättre på att köpa presenter till mina systrar än vad jag är!

Sedan grillade vi hos Suhels föräldrar och jag åt min efterlängtade hamburgare. Åh, yummie!

Underbart och välbehövligt!

Lite smått och gott när man tittar på sista avsnittet av Pretty little liars. Spännande!!!!!

Fin start...

Jag är trött och har inte sovit så bra, halsen gör ont och öronen svider. Ja, jag börjar bli sjuk. Fast det är fint ute och jag har ett jobb jag måste till... Annars skulle jag helst vilja krypa in i sängen och sova en stund till.

Det som ligger på golvet är det som hålla våra gardiner uppe. Längtar!! :)

Saknar dig så mycket!

Världens bästa man!

När jag kom, allmänt grinig efter en jobbig dag på jobbet, fick jag se detta. En ny stol till mitt kontor! Igår drog vi även iväg för att köpa en jacka för att han var rädd för att jag skulle kunna frysa! :) Idag frös jag inte alls!!

Älskar min man! Så lycklig att jag har honom! :)

Kan hösten komma?

Längtar, längtar, längtar.
 
 

När jag ändå redan är irriterad - Varför är världens så dum och tror på ALLT som USA säger?!

Foto: The truth.

Ärlighet.. vad var det nu igen?

Det värsta jag vet är faktiskt kvinnor. Tjejer, tonårsbrudar, kvinnor. Kalla det vad ni vill. Är inte det sorgligt? Att jag, som kvinna, avskyr min egen sort? Inte alla, det måste jag erkänna. Jag har valt att blunda för allt och bara köra mitt eget race, och jag vet att många andra har gjort samma. Fast det finns ändå en stor mängd av dem där jävlarna
 
Fy vad jag avskyr er! Tjejer som har näsan upp i vädret, som tror att de är något de inte ens är. Snälla, kom ner på jorden. En kvinna ska ha styrka, ärlighet, skinn på näsan men även kunskap och en ovanlig drivkraft. Samtidigt ska hon vara givmild och hjälpa andra på vägen, aldrig se ner på någon annan. Ni andra kan helt enkelt dra åt helvete. Bara för att man ser bra ut har man inte rätten att trycka ner andra, bara för att man har pengar har man inte rätten att se ner på människor. 
 
Nästa gång du lägger på dig ett halvt kilo smink, löshår, linser, lösnaglar, höga skor och dina jävla kläder som enbart signalerar att du är för rädd för att vara dig själv, tänk på att det bara är falskt och ett tomt jävla skal. För du har absolut INGET annat och en dag kommer du att vakna upp gammal och gro, och bara vara tvungen att leva med dig själv. 
 
 
Kom ner på jorden, för du är faktiskt ingen speciell. Du är bara en i mängden. Inget annat. 
 
 
 
 

September.

Vill att tiden ska gå... Att det ska vara november, kallt ute men fylld entusiasm över julen... Vår första jul som gifta, och i det här huset.

Längtar. September får gå snabbt.

Magen kommer att spricka!

Igår fick jag paj! Blev bjuden hem till min kusin Maria och där åt jag lunch och efterrätt. Efteråt åt jag och min man på kinarestaurangen som vi har här. Efter det åt vi en massa gott till Masterchef! Oh lord!!

RSS 2.0