SÖTNÖT.

Så skönt när hon somnar i vagnen, då kan man göra allt i lugn och ro! 



Härligt väder!

Åh, frost och den där speciella kylan som får luften att kännas ren. Underbart. Varje årstid har sin charm men hösten är nog favoriten. 

Jag och Victoria tog en timmes promenad, hon somnade redan från start vilket var skönt för då hann jag fota. Jag älskar att hålla på med fotografering men har inte gjort det på länge nu. När jag såg hur fint det var ute drog jag med systemkameran ut. :) 



Alltså, hon ska alltid ha mössan över ögonen när hon sover men annars blir hon arg och försöker ta bort den. 

Vi anpassar färgerna till hösten!

Från Kappahl, myskläder till lilltjejen. Hon växer som bara den !! 

Vår källsortering går inte så bra!

Jag och Victoria tog en timmes promenad nyss. Nu ligger hon och sover i barnvagnen. Ni som har åkpåse, vad gör ni med stången som går över? Det känns som att hon stör sig på den! 


Bjuder på denna, maken och farbror Jonny hade det kul med Victoria igår. :) 

När inget annat räcker!



Busfrö!! :) 

Åh, huset är helt och hållet rent nu! Jag har duschat, Victoria sover och jag väntar på maken för idag är det talkshow med mäklarna från MDL. :) 

Bästa känslan är när huset är rent, eller hur? Jag är som lyckligast då! 

Take that walk with me!

Idag tog jag och Victoria vår dagliga promenad. Hoppas detta håller nu! 

Vi såg hästar men tjejen visade inget intresse! 



Vilket väder!




Jag och Victoria satt ute och njöt medan maken hämtade bilnycklarna. Sedan promenerade jag och hon till svärmor och vi väntar på Suhel nu. :) 

Fotograf in i själen.

Min mobil är sämst. Mitt minne är fullt och därför ekar det tomt här. Jag orkar inte hämta laddaren heller, haha. 

Idag har jag hunnit skriva en enda mening på hemtentan. Victoria vägrar att sova idag! :( 

Satt och kollade på en massa saker och om jag får en till bebis ska jag köpa detta. 




Beach 2015!



Jag ska älska er tills hjärtat slutar att slå.



En flygande matta.



Lyckads träna i en timme, det tackar jag maken för eftersom han tjatade om att jag borde gå. Han vet hur bra jag mår efteråt! :) 

Därefter åkte vi och köpte mattor. Nu väntar vi ivrigt på dem, de kommer någon gång nästa vecka. Det blev ljusa färger men blir de smutsiga så får det bli det. Så är det bara! :) 

Nu inväntar vi El Clasico. Min man är överlycklig och Victoria är redo. 



Julen närmar sig !



Dessa fick Victoria från sin mormor, och jag funderade på att köpa en jultomtemor dräkt men ångrade mig. Hon får ta på sig sina fina klänningar istället, tomtegrejen får den riktiga tomten ordna, haha. 

Saknar dig!



Min sociala tjej!

Om det är något Victoria har ärvt tydligt från sin pappa så är det hans sociala sida. Victoria ÄLSKAR att träffa människor och framför allt barn. Hon blir så glad, sjuk eller inte. 



Kärleken.


 
Öroninflammation, det är det som har varit jobbigt för vår plutt. Hon har fått penicillin nu och det känns som att hon mår lite bättre iallafall. Jag hoppas det. 

Hon är söt och så liten. Det är en underbar känsla när hon slänger sig till en när hon vill känna sig trygg. En riktig mamma-känsla som jag har väntat på i över 10 år! :) 

Härlig frissa.


 Det är inte många leenden idag, inte. Hon är grinig, vill inte äta och är trött hela tiden men vägrar självklart att sova. Så hon har suttit i stort och gnuggat ögonen och gråtit hela dagen istället. Påfrestande, ja. 

Helt utmattad!

Man kan tro att det var Victoria som gick i en och en halvtimme. Hon låg i sin vagn och hade det skönt, hon. Jag tänkte att jag skulle köra övningar hemma efter promenaden men Victoria vaknade till så fort vagnen slutade rulla... Fast, hon kan kanske vara med? :) 


Kolla in hennes strumpor! Allt för att värma hennes små fossingar! 

Till vår Isabelle.

Åh vad jag längtar tills den tjejen kommer. Ginevas lillasyster, en liten plutt. Vi ordnade en babyshower för Marina och jag gjorde en korg. Tyvärr hann jag inte fota allt i korgen men allt var från Next. Vår tjej ska ha det bästa såklart! :) 

Sedan köpte jag kaninen med hennes namn på örat och jag gjorde även en liten låda. Själva lådan köpte jag från Panduro, blommorna och pärlorna är också därifrån. Jag fick kämpa med namnet men det gick till slut :) 








En blöjtårta gjordes också! :) 

WOHO!

Välbehövlig promenad imorse. Jag är heeeelt slut vissa dagar, jag kan inte ens gå upp ur sängen. Förstår inte vart denna trötthet kommer ifrån. 

Lyckades få 1 timme och 30 minuter iallafall. Victoria sov i stort sett hela tiden så då passade jag på att gå lite extra långt. :) 



Makens tur!



Tjockisbullen!



Lucky number 3.

Victorias tredje läkarbesök och stackarn är bara sex månader. Första gången var det magont som visade sig vara mjölkallergi, andra besöket skedde i USA och var ögoninflammation. Igår fick vi åka in igen eftersom hennes röst hade försvunnit helt och hon fick panik varje gång vi la henne ner. 

Vi satt där i fyra timmar och det visade sig att hon har något slag av krupp. Stackarn har fått kortison nu och hon är lite tröttare idag. Stackars liten! 



Hon hade dock en massa energi igår och charmade alla. :) Min kämpe, som alltid bjuder på ett leende. 

Sunshines of a rainy day!

Det är sällan vi träffas men när vi väl gör det känns det som en härlig vindpust! :) Så mysigt att få ses, äta lite gott och fika efteråt. :) 

När jag kom hem hade maken skapat kaos och bara låtit allt vara och ändrat massa med Victorias rutiner. Så nu är jag flyförbannad! Tur att jag har haft en bra dag med tjejerna! 



Snart är det dags för Ii


Jag ordnade en korg för lilla Isabelle. Hon fick en del bodys, pyjamas, klänning och overall. Hon fick lite annat också, som en bok och kaninen med namn på. Jag blev faktiskt nöjd med den, men jag önska att jag hade haft mer tid för det var en sak till jag ville hinna göra allt. Äh, det får bli en fin julklapp till henne! Syrran köpte till ballongen och det blev så fint! :) 

 
Carin gjorde sina berömda snickerskakor - ååååh vad de är goda!

 
Jag och Carin gjorde cake pops och den här gången blev de SÅ LYCKADE! Så himla fina! 

 
Fina kusinen med sin dotter Gineva... Lara bjöd in sig också och tillsammans åt de upp all chips! :) 
 

Sunshine!

 

Snart så!



Snart  kommer ni att få se vad jag sysslar med hela tiden! 

I have a pizza!



Vem behöver sömn?

Nu är vi ungefär passerat en hel månad av jag-vägrar-sova-på-natten. Victoria har varit helt underbar när det kommer till sömn. När hon var en månad sov hon från tio på kvällen till sju på morgonen. Sedan blev det fler timmar och helt plötsligt kunde hon sova från 19:00 fram till 08:00. 

Fast nu, nej. Jag vill faktiskt gråta vissa nätter. Det handlar inte om att hon skriker eller så, hon är helt och hållet pigg och ska leka. Problemet är att vi måste vara nära och leka med henne, annars blir hon sur och det är först då skriket börjar. 

Den här tjejen hatar sömn, för hon sover inte så mycket under dagen heller. 




Outfit á la Victoria!



BABYSHOWER!

Ja, det är därför det har varit tyst här. Vi har planerat babyshower för Marina. :) 



Dagens Victoria!

En outfit från Kardashian kollektionen! Tack fina moster Jenna! 



Inget att hurra för!

Jag som älskar citron ogillade denna. Jag vet inte riktigt varför men alla smaker var bara fel! 



Kreativiteten flödar!



Duktig mamma?

Jag hade en tuff start med Victoria. Alla som känner mig vet att jag har längtat efter barn och jag trodde att allt skulle vara rosa skimmer med ljuvlig musik i bakgrunden. Ack vad fel jag hade. Helt plötsligt stod jag där med ett litet barn som ständigt krävde min närhet. Jag bestämde mig även för att aldrig ljuga om hur min tillvaro såg ut med ett barn, för jag träffade på  en massa mammor som berättade om hur underbart det var, att de aldrig ångrade något och att allt var bara såååååå lätt. Det var väl inte så konstigt att jag hade fått fel mamma-bild då. 

Sedan stod jag där. Med förlossningsdepression från helvetet och Victoria bara grät, skrek, vägrade sova och åt inte från bröstet om inte plastnappen var där. Hon kunde börja gallskrika när vi var ute och jag fick alltid panik, på grund av att det inte gick att amma henne offentligt. Så jag valde att stanna hemma, hela tiden. Jag som annars var van med att vara ute konstant. 

Vet ni vad jag tänkte då? Att alla har det så enkelt, varför är jag då en sämre mamma? Så lite visste jag. Jag förstår inte varför alla har duktighetskomplexen, det är inget fel att inte orka då och då. 

Jag älskar Victoria mer och mer för varje dag. Fast ibland vill jag ha egen tid, jag BEHÖVER det så att jag kan vara en bra mamma. Fast jag är såsom jag anser själv är bra, inte hur andra tycker att man ska vara. Jag har en tanke kring hur jag ska uppfostra mitt barn, andra behöver inte hålla med och jag kan inte bry mig mindre om hur andra gör. 

Jag kommer att skriva om hemska dagar och nätter, vill man tycka att jag är en dålig mamma som skriver att jag inte orkar för tillfället eller att jag ibland vill skicka Victoria med posten till sin farmor/mormor, gör det. Fast alla andra kvinnor, som undrar varför allt är så jobbigt för just dem, uppskattar nog att någon är ärlig. 

I slutändan älskar jag min dotter mer än allt annat. Hon är allt för mig, men jag behöver inte skriva dikter och förklara för alla exakt hur jag känner. För mig räcker det med att min dotter vet om det och aldrig tvivlar på det. 




Krämig baconpasta.

Det fick bli det till lunch. Blev en aning för starkt men jag älskar det. Min man däremot är inte förtjust i det så det får bli något annat till middag idag. 



Härlig start!

Blodprov och läkarbesök. Nu kanske man kan få veta varför man är så trött och uppblåst. Folk frågar ju en om man är gravid igen!! 



Bigfoot here!



Barnkläder, varje gång!



Grr! :)



Gottegrisen!

Vi gick förbi svärfars jobb och där hade Victoria the time of her life! Godis i all dess härlighet! :) 



Next is my next buy! :)

En fin klänning till jul behövs, tycker att denna är fin och enkel. :) 




Merry christmas! :)

Älskar färgen! Åh! Måste dock köpa pennan som de flesta använder för läpparna! 



Dagens middag; tikka masala med ris.



Spagettiben!

Jag har gått såååååå mycket idag! Känns så skönt men benen värker. 

Vi drog till Sollentuna centrum och sedan Stinsen. Vi skulle egentligen till Nacka idag men maken kom på, i sista stund, att han hade utbildning med jobbet idag. 

Jag köpte med mig en macka också, haha. :) 



Höstmys till Max!

Igår köpte jag nytt till vardagsrummet från Haga hem. En träbricka med fyra ljushållare och löv. De matchade perfekt med ljushållarna från rusta. :) 

Älskar mitt hem en aning för mycket ibland. Vi fick ett VÄLDIGT bra pris för den nyligen och jag satte mig framför hemnet och hittade en massa villor, men jag kände verkligen att jag vill njuta av vårt radhus ett bra tag till! Allt är nyrenoverat och gjort efter vår egna prägel, ska jag flytta någon annanstans kommer jag behöva göra om massa där. Det orkar jag inte med, jag är nöjd. När huset är rent och prydligt, då är jag lycklig, haha.






En timme och 15 minuter.

Blev det idag. En härlig promenad, fast utan bebis.



Fotodags med kändisen!

 

Denna får gärna flytta in hos oss. :)



Från Lindex, 149 kr. 

Hon kanske blir en handbollspelare?



Vi är och kollar på när makens handbollslag spelar. Victoria var äverexalterad! :) 

Inte vanligt men ibland händer det.

Att jag fotar mig själv nuförtiden. Ibland måste man! 



Dop favors.

 
 
 
 
Favors - dessa delar man ut på dopet. Egentligen, eller de flesta, har saker som de ger bort. Jag valde bort det, kändes väldigt onödigt att lägga 5000 kronor på något sådant. Istället gjorde jag några "specialare" för mina allra närmaste, min familj, Suhels familj, en till Victoria och en till oss. Sedan gjorde jag en till Victorias gudmor, som tack för allt. :) Den får jag visa er sen! :) 
 

Mattips?

Jag köper inte matburkar till Victoria utan jag gör egen hemma. Fast nu är fantasin slut, vad kan man göra? Det enda hon får är potatis med kyckling eller köttfärssås med spagetti eller rotfrukter. Problemet med min tös är att hon är mjölkallergiker fast läkaren sa att vi kan börja testa med små doser nu. :) 

Fast, har ni några tips på vad man kan laga för mat till en 6-månaders bebis? 



Äntligen kan jag visa några!

 
Hennes dopklänning var magisk. Jag bokstavligen ÄLSKADE den, jag vill ha en till mig själv. Den köptes i USA och är handsydd, det var i somras som jag såg den och blev helt kär. Jag har lagt undan den ifall vi får ett till barn. Jag kommer nog köra på samma dopklänning, hur brukar ni göra? 

 
Hennes dopskor! Tyvärr tappade hon ena när vi var på väg till kyrkan, vi hade så bråttom. Jag blev såklart väldigt ledsen men dagen därpå hittade vi den. Lite synd att båda inte fick delta i dopet men ändå, haha. 
 
 
Självklart var handduken med, beställd från Sykulan.se, den bästa sidan enligt mig. Victoria fick båda sina namn inskrivna, Victoria är förnamnet och ärvt från min farmor men andra namnet är från Suhels farmor och betyder också väldigt mycket för oss. Så hon är alltså döpt efter våra farmödrar. :) 
 
 
 
Väskan fick vi som en gåva från Carin, min syster. Den är från FairytalesbyTina och jag älskar den. Den här är bara till Victoria och här har jag lagt in dopklänningen (den får senare tas ut), skorna, handduken, hennes chokladfavors och hennes egna minnesbox från dopet. :) 
 
 

Bästa stunden på dagen!



Fredagsfikat!



Biffigt!

Jag och maken ordnade en fredagsmiddag och det blev SÅ gott!! Biff med klyftpotatis, med champinjon och morötter. Jag hade även chilli bearnaisesås som jag slukade upp! 





Ut i det friska!



Tack fina mormor!

Victoria fick några fina presenter från min mamma som var på besök nyss. Zara har så fina kläder för barn! 

Jag har lagt ett köpförbud, ska inte köpa mer kläder till henne för nu har hon massa fram till att hon är 9-12 månader. Det enda som är okej är pyjamas, för det behöver hon. Vi vill helst ha de som går att öppna nerifrån, lättare att byta blöja då! ;) 





Tips till alla män!



Jag är rädd!



Vad ska detta leda?



We are good! :)





Give me fire!



Mitt senare köp - ljusuggla! Såååå himla fin! :) 

Busfrö!



Hennes riktiga identitet är avslöjad!









Ibland går det.

Egna köttbullar blev det idag. Sedan har man ruttnat hemma. Jag är såååå trött på det här nu, vill att vi alla blir friska nu! 




Victoria fick också sin mat gjord! :) 

Kanelbullens dag, varje dag!



Om ett par år...



Go och glad!

Himla duktig tjej! Hon fick sin spruta för tuberkulos idag, duktig som bara den! 

Idag ska vi iväg på Emelies bad efter dopet. Jag har fått bilderna från Victorias, så jag ska börja lägga upp en massa snart, från dopet också! :) 



1 h och 30 minuter.

Promenad i höstkylan. Så himla skönt, även om Victoria var allmänt grinig. ÄLSKAR skogen och alla färger. Jag vet att jag tjatar men njuuuut! 



Alla möjliga färger! :) 

Lilla fisen!



Min underbara utsikt.



Söndagsstängt.


Vi hade massa planer idag men maken blev sjuk och fick hämtas av ambulans. Han mår lite bättre ni men vi stannR hemma i myskläder! :) 

Emelies dop.

Jag är snart klar med min dotters dopvideo. Den blir helt okej, väldigt personlig och enkel, haha. Amatör redigering! :) 

Igår var vi på Emelies dop och det var helt olik från Victorias. De valde att ha ett stort dop och satsade verkligen allt. Det blev bra! 




Bild på Emelie vid ingången. Victoria har en liknande bild faktiskt. Jag tar en bild för varje månad och jag tog en sådan när hon var fem månader. När det har gått ett år ska jag ta ut alla. :) 







Lugnet före stormen :)

 

Dags för en önskelista!



Från Kardashians kollektion. 

Tiden tar inte paus.

För sex månader, vid just den här tiden, låg vi för första gången och sov ihop med vår dotter. Jag kommer ihåg att både jag och Suhel kollade till henne ofta för vi var så rädda att något skulle ske. 

Redan sex månader och hon har tagit över våra liv. Allt är inte solsken men det är faktiskt värt det i slutändan. 


En sex månaders bild kommer snart! :) 



Tills dess får ni denna - med en finne på kinden :kr 

Sjukstuga.


Vi är sjuka och har myst hela dagen. Jag är heeeeelt slut! Har ont överallt! :(

Hungersnöden har ingen gräns!






Brown sugah!

Inte min favorit men det var ändå gott. Förra, cheesecake, var fenomenal. 



<3



Glass i stora lass.



Purple rain!



Myskväll med min SÖTNÖT!



Vi hälsade på Marina och Gineva igår, i Sumpan. Jag tänkte ta med mig Victoria men hon är dunderförkyld så hon fick stanna hemma med sin pappa. 

Det var sjukt mysigt. Marina hade gjort pannbiff med klyftpotatis och gräddsås. Jag åt som bara den! 

VILL HA!



Tack fina ni!



Alltså, jag är förälskad! ;) Asrin och Soma kom med detta som dopgåva till Victoria. Hon kommer att älska den när hon får se den imorgon! :) 

1 oktober - nu är det höst.



Jag älskar verkligen hösten! Färgerna är så starka och vackra, kylan är precis lagom och luften känns så fräsch! Jag vill bara vara ute och njuta av allt! 

Nästa höst kommer Victoria vara så pass stor att hon kommer förstå när vi är ute i skogen eller i en park. Det kommer att bli så underbart. Jag älskar verkligen hösten. 
RSS 2.0