När jag var bortrest...

Så skickade Domaren fyra vykort för dem dagarna vi var ifrån varandra... Varje vykort hade en bild på oss tillsammans, men även ett litet meddelande bakom som Domaren skrev.

"Du är i Paris just nu men jag sitter här och tänker på dig hela tiden. På när vi gjorde vår resa tillsammans som blev mer än lyckad och längtar redan efter nästa resa."

"Att få se dig skina upp när du får göra saker som du älskar är det bästa jag vet. Därför vill jag göra allt DU vill med dig! Jag älskar dig."

"Jag har aldrig saknat någon så mycket som jag saknar dig varje dag. Att ha dig i mitt liv gör livet värt att leva. Jag älskar dig, Marina"

"Jag hoppas att du alltid kommer att vara så glad vid min sida som du är på den här bilden. Tack för att du gör mig glad"


Haha, det var så gulligt.. Ja, jag vet att de flesta tycker att det är smörigt men vi är faktiskt så kära, så låt oss bara vara det. Det är roligare så! :)

nemo saltat sobrius.


Speak up!
nathalie

vad sööööööta.. jag får ju hål i tänderna!

2008-10-07 @ 15:09:54
URL: http://nattow.blogg.se/
Marina

Nä, de e bara gulligt! fast jag är iofs van, eftersom min pojkvän är helt likadan... en tjej som inte är bortskämd med romantiska grejer skulle kanske tycka att det är att gå till överdrift ;)

2008-10-07 @ 21:05:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0