Igår.

Jag kan ju berätta lite kort om gårdagens små händelser. Jag hade jätte kul när tjejerna var här. Vi åt pizza (klassiska jag) och drack. Vi fixade även till oss då och då, mest var det Zina som höll på! Men men, efter ett tag tyckte vi att det var dags att dra sig inåt mot stan. Sagt och gjort, vi drog.

Vi drog till Collage, satt där och tog en drink. Sedan kom Domaren, Jonny och Serdar. Vi dansade lite, gick runt.. Blablabla. Innan klockan ens hann bli två blev jag utslängd. Jag gick iväg till baren för att beställa vatten(!) och då kom en av vakterna och sa åt mig att gå ut för jag var för full. Va? Jag kunde prata tydligt, stå på ett ben utan problem och jag kunde gå ner från trapporna utan att behöva hålla i mig. Ja, jag var superduper full. Helt jävla borta, det var jag i ett nötskal. Jag sa åt honom att det var min födelsedag, att min pojkvän (som var spiknykter) stod vid min sida hela tiden så jag skulle inte kunna göra några "problem" men han sa "Jag gör bara mitt jobb!" om och om. Nu när jag tänker efter förstår jag att det var nog det enda han lärde sig säga i skolan.

Jag förstår att vakter gör sitt jobb, vissa mer än andra. Men när de slänger ut någon bara för att hon skuttar till då och då på dansgolvet. Jag såg folk som var mycket mycket mycket fullare än vad vi var och de fick fan ingen utslängning.

När jag förklarade för Domaren varför jag tror vi blev utslängda (flera blattar på Collage, omg.. värsta stället ska smutskastat) blev han bara sur för att jag använder "invandrar-kortet" men men.. Jag vet att jag inte förtjänade att bli utslängd, för de var bara svinaktiga.

Vi gick ut, Domaren beställde en taxi och skickade hem mig. Kvällen var helt förstörd. Jag gick och la mig, arg och besviken.

Collage var inte världens bästa plats, musiken sög hårt men jag hade trots det väldigt roligt. Jag ville inte alls hem men men.. Sånt händer, antar jag. Äh.


Speak up!


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0