1 timme och 45 minuter.

CHECK!

Gick på löpbandet med inclines på 4 procent. Jag ville springa men vågade inte riktigt med tanke på mina fötter och att det gör ont i smalbenet då och då. Men en gång i veckan tycker jag att jag borde lägga in ett löppass. Eller hur?

Well, efter det blev det spinning/core.



Speak up!
Anonym

Jaghar precis köpt ett gymkort, vilka maskiner tycker du man ska använda om man vill ha smalare lår och mindre rumpa:)



Emma

2011-10-05 @ 00:44:37
Marina

Hej Emma! "Problemet" med träning är att du inte kan punktträna något så att du ska bli smalare på en plats. T.ex när jag går ner i vikt är det oftast fett från mina bröst och överkropp som går bort istället för låren (som jag egentligen vill!) Det jag tycker att du ska göra (om du vill bli smalare) är att gå powerwalks på löpbandet/löpning. Intervaller är bra, det ökar konditionen som bara den!



Sedan tycker jag såklart att du ska göra låren och rumpan lite fastare och då kan du ju köra benpass (benpressaren som finns i gymmet) och även köra inclines på löpbandet (ska finnas en knapp där du ökar) för den gör att du får fastare rumpa.



Var inte rädd för muskler för det är JÄTTE SVÅRT för tjejer att få det om inte vi tar riktigt tunga vikter och äter en massa (vilket vi oftast inte gör!)



Är det några andra frågor får du gärna ställa dem :)

2011-10-05 @ 09:22:10
URL: http://milazlatnikova.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0