Dag 8 - Ett ögonblick.

Oj, vad svår denna var. Istället för att skriva om ett ögonblick jag har varit med om kan jag skriva om ett jag drömmer om. Ögonblicket då jag får mitt barn i min famn. Ett scenario som körs om och om igen, inuti mitt huvud. Den är fantastisk men samtidigt kan jag aldrig föreställa mig hur det nu skulle se ut, kännas och beröra mig. Jag vet inte men allt jag vet är att från den stunden skulle jag vara otroligt lycklig.

Jag tycker och kommer alltid tycka att få barn, se de växa upp och få äran att bli mamma är det finaste en kvinna kan få. Inget kan toppa det. Att se något man har skapat fram växa, att se på dig som sin räddare och sitt allt. Att i det ögonblick ditt barn når din famn så är ditt liv komplett. Det är så jag känner. Att jag kanske aldrig får uppleva det är en sorglig tanke men det är något jag förbereder mig på. Men att drömma om det, en liten stund, det är en fantastiskt ögonblick för mig.

Jag hoppas verkligen att alla ni som har möjlighet att få barn uppskattar gåvan ni har fått av Gud. Ta vara på den och ta vara på den tiden ni har med era små änglar.



Speak up!


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0