Lista görs under tiden jag väntar på bryyyyttaaarna.

Vad är sann lycka? Det är när man är nöjd med sig själv; när man vet att man inte har allt i världen men är ändå nöjd. Man behöver inte ha världens största ring på fingret, världens dyraste lyxvilla, resa varje månad, spendera alla pengar på dyra märkeskläder.. Visst, har man råd så gör det men annars räcker det att man har någon som bryr sig om en, oavsett vad. Någon som älskar dig trots att du grinar till löjliga Disney-filmer, att du säger f-ordet i varannan mening när du är sur, att du kan skrika non-stop på grund av en löjlig handduk och som finns där trots att du gör fel ibland. Det är sann lycka för mig; att älska det man har för i slutändan är det faktiskt det bästa som man har.


Vilken är din största rädsla?
 Att människor jag älskar ska drabbas av någon hemskt. Ni anar inte vilka hemska tankar jag har. Det kan vara en fin dagdröm jag har och som kan förstöras av att någon blir mördad/misshandlad eller dylikt. Jag är super rädd att mina föräldrar, systrar och nära och kära ska drabbas och jag ska vara total maktlös.

Vilken egenskap föraktar du mest hos dig själv? Att jag aldrig kan se hur fantastisk jag egentligen är. Haha, nu låter det som om jag skryter men jag är en bra människa. Jag har bara svårt att se det.


Vilken egenskap föraktar du mest hos andra?
Svaghet. Jag klarar inte av människor som faller ihop för småsaker, som bara gnäller över sitt liv men aldrig tar tag i det och som tycker synd om sig själva; svaga människor som vill glida igenom livet.

Hur känner du dig just nu?
Det kan vi ta en annan dag.. men det är en berg-och-dalbana.

Vad ogillar du mest med ditt utseende? Mina öron. Hate them! Men trots det har jag häst-svans och jag har lagt det åt sidan. Vill folk stirra så gör det, haha.


Vilka kvaliteter uppskattar du mest hos män?
 En man ska vara stark, framgångsrik i det han gör, vara allmänbildad, ta tag i saker i livet men alltid se till att han uppskattar sin familj och ALDRIG trycker ner dem, på något vis. Det finns inget sexigare än en man som väljer bort en utekväll för att ta sina barn på en Disney-film och Mcdonalds. En man ska även uppskatta sin kvinna och behandla henne som en (jämlikhet ja, men kvinnor ÄR fortfarande kvinnor och män är fortfarande MÄN!) och visa uppskattning. Det krävs ju inte så mycket men ni förstår. En äkta gentleman, såna som fanns förut.


Vilka kvaliteter uppskattar du mest hos kvinnor?
Starka kvinnor som vet vad de vill och som inte behöver trampa på andra tjejers fötter för att må bra. Det är det värsta jag vet; när tjejer är så osäkra på sig att de låter det gå ut över andra. Tjejer som kan ta allt med nypa salt och bara vara, att inte ständigt vara i krigszonen och snacka skit. Jag hatar (verkligen hatar) tjejer som inte kan umgås i gäng som grabbar, som alltid måste ha EN bästis (kommer ni ihåg dagis där man aaaldrig kunde vara tre för att leka?) och tjejer som tar åt sig av allt man säger. Säger jag att du ser tjock ut i den tröjan så är det förmodligen för att du ser tjock ut och jag vill att du ska vara så fin som möjligt. Vi kvinnor trycker ner varandra. Det är dags att vi står upp för varandra!


Vilka ord eller uttryck använder du för ofta? Jag vet inte.. Fan är vanligt, haha.

Vilken talang skulle du vilja ha?
Jag skulle vilja vara grym på all sport!

Vilken ägodel håller du högst? Min kamera.. Inget knäcker det. Jag älskar den!

Om du skulle dö och fick återvända som en person eller sak, vad skulle du välja? Oj... mig själv och få göra om en massa i mitt liv.

Vad är det värsta en människa kan uppleva?
Förlust av någon nära. Som sagt, min rädsla. Jag vill inte ens tänka tanken. Jag vet att man kan ta sig igenom det, att man till och med kan bli starkare av det och att man lär sig acceptera det men jag vill aldrig uppleva det. Aldrig!

Vilken är din favoritsysselsättning?
Fota, vara med de jag älskar, jobba, resa som faaaan och träna såklart.

Vilket är ditt mest utmärkande drag?
Hmm.. Utseendemässigt kan det vara håret? Personligheten är väl.. oj, hm.. Att jag är så rak på sak. Folk blir så chockade.

Vilken påhittad person gillar du mest?
Påhittad? Spongebob!!!!!!

Vilka är de största hjältarna i ditt liv? Min pappa, min farmor och en viss person.

Vad ogillar du mest? När saker inte går som jag vill fast jag förstår ju att vissa saker inte är menat att det ska ske.

Hur skulle du vilja dö?
Lugnt, sansat, harmoniskt.

Vilket är ditt motto?
Jag har ju en hel del men.. Hon flyger utan vingar (alis volat propriis) och som jag tycker handlar om styrka. Jag tror det är viktigt att ha inre styrka.


Speak up!
Evan

fint skrivet <3

2011-10-22 @ 17:42:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0