Lördagen.

Glömde berätta om lördagen ju! 
 
Det började med träning såklart, vilket jag har glömt att uppdatera om. 55 minuter, spinning. När jag och syrran kom hem såg vi världens finaste suprise - Gineva! Hon var en aning tjurig men så fort kläderna for av blev hon så himla glad! Det är något med småbarn och avsky att ha kläder på sig! Åh, hon är verkligen en storfavorit, den där tjejen! Jag älskar henne så himla mycket att jag skulle kunna mosa sönder henne... Av kärlek! :) 
 
 
Efter det for jag iväg till Sollentuna för då skulle Bastian döpas. Ja, jag har planerat att Gineva och Bastian ska bli ett par i framtiden. Jag har ordnat allt! :) Dopet var superfint och Bastian var exemplarisk, som vanligt! Så himla underbar liten pojke! Sedan var det en massa god mat och jätte trevligt umgänge! Det var så himla mysigt att sitta där, umgås, prata om allt möjligt... 
 
 
Min lilla present till Bastian, en handduk från sykulan. (världens bästa sida, om jag får säga det själv!) 

Efter det hade jag och Domaren lite tid för varandra och det var så himla mysigt! Eftersom vi båda har haft så mycket att göra, och när vi väl ses görs det en massa gällande bröllopet eller huset, så att skapa tid för att få vara ett par känns underbart. Åh, jag är verkligen lycklig med min man! Det känns så underbart att snart få ha honom för mig själv, varje dag! Det blev en massa mys, Quizkampen, titt på en konstig serie och sedan O'learys där jag åt hot wings.. Finally!!!! :) 
 
 
Bild från julas - Mmmmhmm, han är min! :) 
 
 


Speak up!


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0